1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2024

Luxemburg

Luxemburg: juni 2024
We hebben een prachtige week gehad in Luxemburg en Frankrijk! De routes waren top, prachtige wegen, mooi bochtenwerk en hele fijne hotels in Vianden en La Petit Pierre. Hebben ook zeer uitgebreide informatie ontvangen over de reis en ook fijn telefonisch contact gehad. Top georganiseerd, top hotels en super routes!

Annemiek
Luxemburg: juni 2024
Mooi hotel met zwembad, goed onderkomen voor de motoren, prachtige routes met veel ”doorkijken” EN we hadden heel mooi weer😊

Harry
Luxemburg: juni 2024
Afgelopen week ben ik onder de bezielende "leiding" van Moormotor in Luxemburg geweest. Alles was weer prima geregeld, mooie routes en een goed Hotel (waarom hebben de Hotels geen fatsoenlijk hoofdkussen). Wat ook weer fijn was dat de verkorte routebeschrijvingen aangeven waar je even een pauzestop kunt houden.

Kortom weer een prima reis gehad, dankzij Moormotor.

Tot de volgende.

Gr Paul

Ardennen

Ardennen: mei 2024
Prachtige reis weer gemaakt. Ondanks de kou (3-4 graden) super genoten. Het hotel voelt als thuis, vriendelijk personeel en warme inrichting. Het eten is één gastronomisch feestje. De routes zijn perfect; meestal rij je alleen. Kwaliteit van de wegen is ook prima.

Kortom, een reis om zeker over te doen als het wat warmer is. Echte aanrader die we voor ons zelf houden, anders wordt het te druk ;)

Irene en Dick
Ardennen: mei 2024
De reis is goed bevallen, ik heb weer van een prachtige omgeving met goed stuurwerk kunnen genieten. De Belgische Ardennen zijn mooi, de Franse Maasomgeving een verborgen (stuur) pareltje. M.b.t de wegen: ik kon wel goed merken wanneer ik in Frankrijk, en wanneer ik in België reed. Maar ook in België zaten er hele fijne stukken tussen (maar ook hele slechte….). Het hotel is fantastisch.
 
Kortom: weer goed geslaagd. Op naar de volgende reis met MoorMotor (ik heb er inmiddels al veel gedaan).
 
Martin
Ardennen: mei 2024
Dit gebied moet maar een beetje onbekend blijven. Want je krijgt kwalitatief goede en rustige stuurwegen, een mooi landschap, leuke dorpjes en een fijn hotel met een goede keuken. Goede GPS-routes zonder fouten. Mooie dagen gehad, het weer werkte ook goed mee.

Paul
Ardennen: juni 2024
We hebben geweldige dagen gehad in de Ardennen. Goede routes, mooie omgeving, echt een heel goed hotel met heerlijk eten. We kijken dus zeker terug op een leuke reis.

Natascha en Mathijs

Sauerland

Sauerland: mei 2024
Hoi, alles goed gegaan, geweldig hotel , mooie routes, we hadden het weer niet , in morgen reden we in de mist , maar na een uurtje of twee klaarde het op , dus wel veel vergezichten gemist.
Tot de volgende, groetjes

Jose en Ans
Sauerland: mei 2024
Wij hebben een 3-daagse reis naar het Sauerland geboekt. Het was op en top genieten. De routes waren erg goed uitgekozen (goede afwisseling in wegen en langs prachtige natuur. Ideaal dat er waypoints in de routebestanden waren geladen, zodat je precies weet waar je moet stoppen voor een bezichtiging/rustpauze.

Eerder een reis geboekt naar Luxemburg en het Zwarte Woud. Ik vond het Sauerland een goede mix van deze plaatsen en niet al te ver rijden vanuit NL voor een leuk weekend met de motor.

Absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

David
Sauerland: mei 2024
We hebben de Sauerland reis gereden met z’n tweeën.  Fantastische routes
, goede wegen , en dat allemaal “ relatief “ in de buurt.   Het goede weer zal zeker geholpen hebben ☀️.   Het hotel waar wij verbleven was keurig netjes met een lekker ontbijt, en vriendelijke mensen en erg belangrijk…… in t centrum ….. dus de motoren in de afgesloten garage en lekker wat drinken en eten in  t dorp !
Het geheel is keurig verzorgd door het team van MoorMotor, alles klopte . Complimenten, en voor herhaling vatbaar !

Remco en Michel 
Sauerland: mei 2024
Goed hotel, fantastische routes. We zijn heel tevreden!

Theo en Wilco
Sauerland: juni 2024
Alweer een reis van jullie die prima is bevallen. De routes waren prachtig en klopten als een bus. Kleine stuurweggetjes afgewisseld met snelle lange bochten. Het hotel in Winterberg is van goede kwaliteit met keurige stalling en een zwembad en sauna om de spiertjes weer los te krijgen na de rit.

Ruud
Sauerland: juni 2024
We hebben ons super geamuseerd, dit net zoals in het voorbije.  De uitgestippelde routes waren perfect berijdbaar met onze wagens met wederom perfect vastgelegde stopplaatsen. De standplaatsen/garageboxen voor onze wagens waren ook ok.  Een leuke ervaring die smaakt naar meer.

Wim en Liesbet

Moezel

Moezel: mei 2024
Na een kletsnatte start op de vrijdag, klaarde het in de middag op, zodat het gas er weer op kon.
Een goed hotel wat we 2 jaar geleden ook al wisten, goed eten, ruim ontbijt en grote slaapkamers, daarnaast ook het weer nog mee.
Twee fantastische routes gereden door het mooie landschap daar.
Onderweg leuke terrassen gepakt voor een heerlijke kop koffie en/of lunch.
Van mooie pittoreske wegen en dorpjes, tot snelle doordraaien, alles zat erin.
Dus wederom,....perfecte trip voor een korte weekendvakantie, en mooie routes van Maurice gereden....top!

Leo
Moezel: mei 2024
We hebben een mooie tijd gehad in een hele mooie omgeving. Wel met een paar dagen minder weer, maar dat mocht de pret niet drukken.
Het hotel was top met ontzettend vriendelijke mensen.
De route zelf had veel haarspeldbochten en werd mooi afgewisseld.
Ik raad iedereen de Moezel aan.

Peter
Moezel: mei 2024
Wat een paar prachtige dagen hebben wij gehad met ons clubje.
Het Parkhotel beviel ons uitstekend! Lekker centraal gelegen met ruime kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel je voelt je er gelijk thuis.
De weergoden waren ons goed gezind. Op de heenreis was het flink frisjes met af en toe een spat regen. Maar daarna droog weer met redelijk veel zon.
De nieuwe routes waren echt subliem! Volop afwisseling het ene moment haarspeldbochten door het bos en  het volgende moment rij je over glad asfalt met zwierige bochten.  Schitterende uitkijkpunten op de Moezel.
Op dag 2 kwamen wij langs de Nürburgring, en hebben een drankje gedaan bij Zur Nürburg (bij de Kasteelruïne)
Een hele leuke tent van binnen.
Op Koningsdag (dag 3) hebben wij heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten van de koffiestop bij de kopermijn aan koffie met taart. Ter compensatie van de oranje tompouce. Dit was geen straf. De keuze was reuze! Later op de middag liep de temperatuur op naar maar liefst 21 graden tijd voor een ijsje aan de Moezel in Bernkastel.
In Traben-Trarbach hebben wij op de laatste avond gegeten in restaurant Alte Zunftscheune. Dit is echt een aanrader. Prachtig oud pand en binnen kom je ogen te kort. Het eten is heerlijk en vriendelijke bediening.

Clubje van Leo en Hyke
Moezel: juni 2024
Het is alweer de 7e reis via MoorMotor, het reisboek is bijna uit. Ook deze korte reis van 4 dagen was zoals gewoonlijk goed geregeld, goed hotel en vriendelijke mensen met goed eten.
Een gezellig stadje aan de Moezel waar wij verbleven. De routes en de omgeving waren super als motorrijder te mogen rijden. De route die we reden zijn zonder noemenswaardige storingen via de Tom-Tom verreden. 

Bert

Rijnland

Rijnland: mei 2024
Wat zijn wij blij dat we MoorMotor hebben leren kennen.  Erg fijn.
Klantvriendelijk, meedenkend, betaalbaar en vooral heel mooi. Super netjes hoe wij mailtjes vooraf maar ook achteraf kregen, erg netjes.

De routes waren goed. Het hotel was top en de omgeving ook. Zeker een aanrader.

Conchetta
Rijnland: mei 2024
Eindelijk hadden we weer eens mooi weer tijdens onze reis!
Meteen vanaf de snelweg genoten we van de prachtige route. De andere 2 dagroutes waren ook mooi en fijn om te rijden met hier en daar een opbreking.
Het hotel was netjes en de kamers mooi ruim zoals we dat van MoorMotor gewend zijn.
We hebben kennis gemaakt met Siggi in zijn kerstcafé en lekker gegeten bij verschillende restaurants.
Kortom, geslaagd Hemelvaart weekend.

Berthil en Alexandra
Rijnland: mei 2024
Weer een schitterende reis gehad met mooie en intensieve routes (lekker veel bochtenwerk), schitterende omgeving en uitstekende wegen met weinig verkeer.
Het hotel was uitstekend en de weergoden waren ons nog goed gezind ook. Zeker een aanrader.

Han
Rijnland: juni 2024
Mooie reis naar het Rijnland gehad. Goed en vriendelijk hotel en mooie routes gereden. Her Rijnland ligt relatief dichtbij, ik kom hier zeker weer eens terug.
Gr Paul
Rijnland: juni 2024
In een paar woorden. Hotel gewoon goed, beter zelfs. Routes kloppen tot op de meter met enkele zeer uitdagende stukken. Wegdek alleen de laatste dag minder. Maandag en dinsdag zijn er veel eetgelegenheden gesloten maar we zijn creatief. Slotsom voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.

Jos
Rijnland: juni 2024
Schitterende motorvakantie gehad met een geweldige accommodatie en mooie routes. Zeker begin dag twee begon de rit pittig met  flinke haarspeldbochten. Maar aan het einde schitterende doordraaiers.
Het hotel was perfect. Schone grote kamers, vriendelijk personeel en je kunt er ook heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Het weer was iets minder maar de pret was er niet minder om.
Zeker een aanrader en we gaan nog een keer terug.

Hans
Rijnland: juni 2024
Mooie routes, veel stuurwerk. Goede accommodatie, nette en schone kamers, vriendelijk personeel. 3e en 4e generatie familie. Absolute aanrader  voor even eruit. Alleen tussenstops vaak dicht op maandag - woensdag (Ruhetag).

Ronald

Zwarte Woud

Zwarte Woud: juni 2024
Een echte aanrader voor elke motorrijder en liefhebber van mooie wegen Duitsland's prachtige bossen. Ons uitstapje naar Zwitserland (Schaffhausen) zou eigenlijk onderdeel moeten zijn van deze reis.
Verder waren de routes goed verzorgd. Voor ons iets te lang waardoor we aan het einde van de middag toch afhaakten om ons voor te bereiden op het diner.
Heerlijke maaltijden zijn tijdens deze vakantie gewaarborgd.

Jet

Elzas-Vogezen

Elzas-Vogezen: mei 2024
Hier even een reactie op ons tripje naar de Frankrijk.
 
De heenreis was vanaf Luik alleen maar regen.
In Frankrijk veel overstromingen gezien.
Wat omleiding gehad, maar ook heel veel fun gehad.
Door stroming gereden, om gevallen bomen enz.
 
Bij aankomst gastvrij ontvangen door hotel, overdekt kunnen parkeren.
Mooi hotel met grote kamers.
Heerlijk gegeten en een super ontbijt.
Mooie routes gereden en daarbij wel goed weer gehad.
Wij hebben een gezellige tijd gehad en zijn nu weer veilig thuis.
 
Bedankt voor de goede zorg namens ons allemaal.
 
Groetjes van De Lekriders.😁😁
Elzas-Vogezen: mei 2024
Deze groepsreis is zeer goed bevallen. Af en toe wat nattigheid, maar dat kon de pret niet bederven. Rijden ging prima en met goede kleding zelf niet nat geworden. Dat Maurice en Martine (de organisatoren) zelf mee rijden is een grote plus: Ieder "probleempje" (een omleiding of een gesloten pauzeplek) worden meteen opgelost. De groep wordt vrijblijvend opgedeeld naar bijv. rijstijl in kleine groepjes zodat niemand boven of onder zijn kunnen hoeft te rijden.
Ook blijken enkele deelnemers elkaar al te kennen van eerdere Moors-reizen. (goed teken). Hotels, maaltijden, stopplekken, lunchplekken, bezienswaardigheden (voor wie wil) zijn erg goed gekozen. Ook de routes verdienen een speciale vermelding: ze zijn erg goed gekozen, kloppen ook perfect op de navigatie en worden steeds door MoorMotor gecontroleerd en indien nodig aangepast, waardoor ze door de mooiste gebieden en over de mooiste wegen lopen.
Van mij krijgen ze een dikke 10.

Manus
Elzas-Vogezen: mei 2024
Hebben een fantastisch fijne reis gehad. Lekker veel sturen door het fraaie landschap met een gezellig klein gezelschap. Daarbij de goed uitgekozen stops voor de koffie (met gebak) en de lunch. Op een paar buitjes na hebben we goede tourdagen beleefd. We zijn niet van suiker tenslotte 😅.
We bedanken Maurice en Martine voor de prima begeleiding en de foto’s!

Wim en Frances

Elzas-Vogezen: mei 2024
Voor mij de eerste keer met groepsreis.
Alles was keurig geregeld, hotel, eten, routes.
Gereden werd in kleinere groepen ingedeeld naar ervaring en behoefte van de motorrijders. Onderweg tijdens stop kwam de groep weer samen en dat was gezellig.
Voor mij een aanrader en voor herhaling vatbaar

Hans

Zwitserland-Zwarte Woud

Zwitserland-Zwarte Woud: juni 2024
Wij hebben wederom een mooie ervaring met Moor motor gehad. De hotels in zowel Furtwangen en Sedrun waren echt top. Die in Sedrun kruzli was echt top, mooie kamer en heerlijk eten. De omgeving was super jammer, dat er 3  passen nog waren afgesloten. Maar organisatie echt top

Rick en Yvonne
Zwitserland-Zwarte Woud: juni 2024
We hebben een goede reis gehad.  Het weer zat niet helemaal mee, maar dat heeft ons niet belet om toch alle toertochten te kunnen doen. Hier en daar hebben we wat aanpassingen gedaan en het schema omgegooid. We hebben op één na (de Sustenpass) alle passen kunnen doen. Zelfs de rit met de San Bernardino erin, waar twee dagen later een stuk autosnelweg is weg gespoeld, hebben we volledig kunnen rijden. En ja het was mooi. Zwitserland is een prachtig land, en jullie hebben alles prima geregeld. De verblijven, de ritten, de extra info nog net voor de reis... Niks op aan te merken. Top! We gaan onze goede ervaring met MoorMotor zeker met anderen delen.
 
Groeten,
 
Gerda en Joeri
Zwitserland-Zwarte Woud: juni 2024
Voor eerste keer motorreis bij MoorMotor geboekt. Schitterende week gehad in Zwitserland. Routes op heen en terugreis door Zwarte-Woud en Luxemburg waren ook super!! Hotels en bediening zijn erg goed. Ook informatie en hulp van MoorMotor tijdens en na de reis is top !!  Voor de volgende reis weten waar we moeten zijn !!

Bram en Ankie

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juni 2024
Martine eerst en vooral bedankt voor de prettige samenwerking en jullie verzorging van de reis, de onderkomens en de routes fantastisch. Col di Rocca een perfecte locatie en een fantastisch hotel. Iedereen super enthousiast, vooral over het eten, wat een culinair hoogstandje, chapeau. Het alternatieve onderkomen in Oostenrijk was prima, ook het daar aangeboden ontbijt, hele leuke mensen, maar toch een paar puntjes over Oostenrijk. De Twinkamers waren niet echt Twin, er stond een 2 persoons bed en een slaapbank. Het eten in de Pizzeria op de heenweg was goed geregeld, misschien wat weinig keus. Op de terugreis was het weekend, heel druk en weinig personeel. Na deze kritische noot over Oostenrijk toch een groot compliment voor MoorMotor, we gaan zeker kijken voor een vervolg,
Namens onze groep nogmaals heel veel dank het was fantastisch!

Walter
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2024
Heerlijke motorvakantie gehad. Het geboekte hotel (Pineta Pastry Hotel) is prima voor het doel, de kamers zijn functioneel maar gedateerd. Het ontbijt is uitgebreid en bijzonder (veel verschillende croissants). Het diner bestaat standaard uit een uitgebreid Saladebuffet en de 's morgens te kiezen voor- en hoofdgerechten zijn divers, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes, van de 6 verschillende diners zat er aan 1 echt smaak (gepaneerde escalopes - aanrader), bij de pasta's heb ik standaard gerapste kaas gevraagd omdat het anders niet weg te krijgen was. De desserts daarentegen waren van bijzonder hoog niveau. Je kon elke dag kiezen uit een dagelijks wisselend vers assortiment van Canneloni's tot Apfelstrudel, van Sachertorte tot Roomsoesjes. Zelfs te combineren met heerlijke Gelato en onbeperkt halen!
Uiterst vriendelijk personeel, niets is teveel, altijd vrolijk en behulpzaam!!!
De routes aangeleverd door Moor zijn geweldig. We hebben in de korte periode dat we er waren waarschijnlijk elke haarspeldbocht beschikbaar gezien. Ook de beschrijving van de routes klopte perfect. We hebben veel last gehad van gesperde wegen, maar met een goed navigatie was de route via een omweg snel weer opgepikt. In het gebied was er veel last va omgewaaide bomen en van wegonderhoud dat direct hersteld moest worden om ongelukken te voorkomen.
Het weer in de Dolomieten is grillig, van heel koud tot extreem warm, maar dat maakte het avontuur alleen maar groter. Wie kan er nou verbrand thuis  komen en vertellen dat je een halve dag in de sneeuw hebt motor gereden die week.

De door Moor georganiseerde motortrip naar de Dolomieten kan ik dus iedereen aanraden! :-)

Louis
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2024
Wij hebben de Moto GP in Mugello gekoppeld aan een reis door de Dolomieten. Heerlijk vertoeven daar. Hotels waren prima. Vriendelijk personeel. Een reis om niet snel te vergeten!  Wij vinden de routes niet geschikt voor beginnende motorrijders.

Liesbeth
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2024
Heerlijke Dolomieten  reis gehad . Mooi hotel. Heerlijk en uitgebreid eten. Gewoon goed , zoals je het graag wilt hebben op reis.
Fraaie locatie en de mooie routes klopte perfect.

Wederom een goed geregelde reis gehad.
De Ruijter
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2024
Wij hebben al van meerdere individuele reizen via MoorMotor mogen genieten. Deze keer gekozen voor de groepsreis Oostenrijk-Dolomieten.
Wat een geweldige reis, fantastische routes en wat een gezellige groep. En als kers op de taart nog prachtige foto's gekregen.
Maurice en Martine bedankt voor de goede organisatie. Tot de volgende vakantie!

Gr Ben en Annette

Schotland

Schotland: mei 2024
Zeer mooie reis gehad, mede dankzij de enorme meevaller met het weer. Buiten 1 dag half uurtje regen en een enorme storm in de Cairngorms rond Balmoral (juist achter mij werd de weg afgesloten wegens overstroming), droog, warm (tot 26° in Pitlochry) en zonnig weer gehad. En dan is de kleurenpracht in Schotland op het mooist. En van die kleurenpracht geniet je dag na dag op deze reis. Routes waren zoals gewoonlijk top.
Het hotel in Plockton viel me tegen, vnl. omdat ik de mensen vrij onvriendelijk vond, en ik de indruk had dat ik ongelegen kwam.
Alle andere hotels prima, zeker het hotel in Ullapool met dat mooie uitzicht vanop het terras van de kamer.
De laatste dag wel een spurtje mogen trekken om de boot te halen omdat de A6088 aan de kruising met de A68 richting Newcastle afgesloten was en ik terug naar Hawick kon, waar de omleiding wel zeer omslachtig aangegeven stond. Na heel wat zoeken bleek die via Carlisle te lopen. Uiteindelijk zijn de voorziene 175 km Peebles-Newcastle 309 km geworden.

Al bij al is deze reis me echt zeer goed meegevallen.

Dirk
Schotland: mei 2024
We hebben een super reis gehad. We hebben geluk gehad met het weer. Dat scheelt natuurlijk veel. Alleen rondje Inveraray hebben we maar voor de helft gereden. De regen was toen spelbreker. De mooiste routes (Rond Plockton en Ullapool) hadden we schitterend weer. De voering uit de jas en gelukkig had ik ook zomerhandschoenen meegenomen. Wat betreft de hotels zijn we zeer tevreden. Alleen het ontbijt bij Brambles viel wat tegen. De koffie was nog minder dan slootwater en voor warme gerechten zoals een gebakken ei of roerei moesten we bijbetalen. Verder was het eten en drinken in de hotels of vlak daarbij, prima verzorgd. De stops onderweg waren op zich prima. Alleen was nog niet alles open. Het restaurant in Glendevon, Tormakin Inn, was afgehuurd voor een vrijgezellenfeest. Dat schijnt in het weekend vaker voor te komen. De routes waren prima en de service van Moor Motors ook. Toen een route niet bleek te kloppen (foutje bij het omzetten denk ik) werd na 1 telefoontje meteen de route nog een keer verstuurd en was het probleem opgelost. SUPER!

Kortom, een prachtig mooie, goed georganiseerde reis.

Roel en Esther
Schotland: juni 2024
Het was een fantastische reis. Mooie routes, niet te lang, zodat je vh landschap kon genieten. De hotels waren ook prima. Alles was goed geregeld. Top

Marco
Schotland: juli 2024
Wij hebben een heerlijke vakantie in Schotland gehad. De routes waren prachtig en over alle hotels zijn wij zeer tevreden.
 
Groet Karla en Ton

Ierland

Ierland: juni 2024
Weer een mooie reis georganiseerd door Moormotor. Dit keer de reis naar Ierland!
Wij hadden er voor gekozen om de extra overnachtingen in Normandie te doen. De volgende dag kun je in een rustig tempo naar de boot. Je hebt ruim de tijd voor de mooie route die er is gemaakt.
De boot reizen zijn prima verlopen.
Hotels waren schoon en ruim, de ene wat luxer dan de ander. Een echt engels ontbijt in ieder Hotel.
In Killarney zijn er een hoop restaurants voor het diner! In de andere plaatsen is het beperkt met de keuze.
Mooie routes gereden, en wat hebben wij het getroffen met het weer. Af en toe een bui maar dat weet je als je naar Ierland gaat. Soms waren de vergezichten niet goed te zien door de bewolking en regen, maar ook regelmatig zon gehad waardoor de vergezichten mooi waren!
De wegen zijn smal en voor de bochten goed remmen omdat je niet goed ziet wat er aan komt. De wegen zijn erg hobbelig en gedeeltes van het asfalt erg slecht. Maar dat heeft ons niet beperkt met/ in het rijden.
Vriendelijke mensen in Ierland!!
Weer een mooie reis, zoals de andere reizen van Moormotor!

Miranda en Dennis
Ierland: juni 2024
We hebben al veel motorreizen gedaan met MoorMotor maar voor deze Ierland reis hadden we besloten om niet met de motor maar met de auto te gaan. Voorafgaand aan de overtocht vanuit Cherbourg hebben we, op advies van Martine, een extra overnachting gedaan in Bayeux zodat we zonder file- of ferrystress aan de echte reis konden beginnen, goed advies want inschepen in Cherbourg is om 18:00 uur, dus hadden we nog een dag de tijd hadden om de mooie en ook wel trieste route te rijden langs de stranden van Normandië.
De MoorMotor routes waren weer perfect en hebben ons de grote verschillen in landschappen van West Ierland laten zien, mooi, ruig, bergen, weidse vlaktes maar ook strand. We hadden overwegend mooi weer dus ook veel prachtige foto’s kunnen maken en een paar leuke wandelingen gedaan. Links rijden bleek in het rustige Ierland geen probleem, het gaat er heel ontspannen aan toe en op de smalle single roads/tracks geeft iedereen elkaar probleemloos de ruimte.
Opvallend, in de 10 dagen dat we in Ierland rondreden hebben we niet 1 politieagent of politieauto  gezien. De Ieren zijn rustig, vriendelijk, hoffelijk en waarschijnlijk ook erg eerlijk.
Over de hotels, die waren weer prima met mooie ruime kamers, het eten, meestal pub food, maar goed.
Resumerend, weer een top vakantie gehad, MoorMotor bedankt en weer tot de volgende keer.

Jan en Lillian

Wales

Wales: mei 2024
Wat een geweldige reis was dit.
Mooie routes, heerlijk weer, vriendelijke mensen en het nieuwe hotel is top met schone en ruime kamers, goed ontbijt en heerlijk restaurant.
Rustige wegen met waanzinnige vergezichten.
Echt heel anders dan onze vorige tripjes met MoorMotor naar België, Duitsland en Luxemburg.

Erwin, Stefan, Jeffrey en Nick
Wales: mei 2024
Wij wilden jullie weer bedanken voor de fantastische week in Wales. Wij zijn nu op de terug reis en hebben een geweldige week gehad. Mooie wegen! Veel schapen, schitterende landschappen en mooie stop plaatsen.
Over het hotel waren wij ook zeer over te spreken, gastvrijheid stond hoog in het Vaandel. Ook de lokale bevolking was zeer vermakelijk en gastvrij in het uitgaansleven.
Het aanpassen van het links rijden was snel onder de knie. We hebben het onoverzichtelijke bochtenwerk met het bijbehorende grind met plezier mogen berijden. Niet te vergeten hebben wij deze dagen erg mogen genieten van het prachtige weer.
Kortom bedankt voor een top week!

Met vriendelijke groet,
Uilke, Sjoerd, Pim, Martijn en Lonny
Wales: juni 2024
Wij hebben een hele fijne week gehad. Zelfs het weer heeft meegewerkt. We hebben 1 dag rust genomen en de omgeving -wandelend- verkend. Verder alle ritten gereden. Enige probleem...1 lekke band waarmee toch het hotel is bereikt. De band hebben we zelf gerepareerd. Tubeless banden zijn een geschenk uit de hemel :-)
Het hotel is prima bevallen. Ook het eten (en drinken) was prima. In Bala valt niet veel te kiezen v.w.b. eetgelegenheden dus we hebben het hotel restaurant gebruikt. De routes waren prima (wij zijn mix van tomtom en garmin rijders).
 
Peter en Petra
Wales: juni 2024
Als je houdt van rijden tussen de schapen over geasfalteerde landweggetjes en over bochtige wegen in een heuvelachtig gebied dan is Wales ideaal. Ook van de geplande stopplaatsen (waypoints) in de route hebben we geregeld gebruik gemaakt.
Het hotel is heel goed. Mooie kamers. 'S morgens en 's avonds een menukaart (dus geen ontbijtbuffet) en in beide gevallen alle dagen heerlijk gegeten. Top.

Maurice

Andalusie

Andalusie: juni 2024
Wat is dit een fantastische reis geweest. Andalusië heeft echt de perfecte wegen, strak asfalt en alles is zo perfect onderhouden. Echt ik zou zo weer gaan.
De hotels die er bij zitten zijn allemaal heerlijk en goed en schoon. Ronda spant natuurlijk de kroon met het heerlijke eten en de super gezellige mensen. We vonden het daar ook het mooiste want alles was nog mooi groen en het was er niet te heet.
Lanjaron was zeer zeker ook een mooi hotel en goed eten, de omgeving is daar ook super alleen naar de kust toe al dat plastik is echt zo lelijk maar wel goed om een keer te zien. Mojacar was echt droog dor en woestijn maar het hotel is natuurlijk super zo aan het strand. We hadden het geluk dat we midden in een feest terecht kwamen wat zo leuk was. Iets met Moren en Christenen, iedereen verkleed en dat met 40gr. ppppfff  We hebben daar een uitstapje gemaakt naar Mini Hollywood wat in de ochtend nog goed te doen was maar in de middag ga je er dood zo heet. We hebben dus die dagen daar niet gereden maar lekker aan het zwembad relax gedaan. Terug naar Ronda was natuurlijk een heerlijk toetje met ook een extra dag voor de stad , die is echt mooi en een aanrader daar is een klein museumpje heel schattig en verteld een hoop over de stad en zo. Dat hebben we trouwens in Mojacar ook gedaan een kneuterig museum met een heel verhaal dat Walt Disney daar vandaan komt. kosten zijn voor allebei 3 euro en je bent er met half uurtje door maar zeker de moeite waard.
Al met al is het een super super vakantie geweest en ik kan alleen maar aanraden om die in het program te houden. Ook het rijden met de auto er naartoe ging perfect en is ook al vakantie , je ziet echt heel Spanje als je het doet zoals wij. Heen langs de kust en terug dwars door Spanje langs Madrid naar San Sebastian. Echt heel mooi ook.
Bedankt voor alles en we melden ons snel voor een volgend trip
Diane en Joy