1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2022

Hollandse rivieren

Hollandse rivieren: maart 2022
Het waren natuurlijk prachtige dagen en hoewel ik ook in de winter wel blijf rijden heb ik het motorvoorjaar wel heel mooi gevierd. Beetje apart wel eigenlijk om in een hotel te overnachten dat hemelsbreed op nog geen 50 Km. van je huis ligt… Maar toch ook leuk want je bent er even uit.
 
De routes waren weer zeer mooi, dag twee in het bijzonder met slechts heel af en toe een klein stukje drukke weg dat al het moois aan elkaar knoopte. Dag een en drie waren eveneens bijzonder de moeite van het rijden waard. Hoewel deze, om het een echte dagrit te laten zijn wel wat langer hadden gemogen. Maar ik begrijp natuurlijk dat jullie ook rekening hebben moeten houden van aanrijden naar vertrekpunt en weer naar huis vanaf eindpunt.
 
Maarrrrr; weer zeer bedankt voor het plezier dat ik mocht beleven!
 
Hans

Luxemburg

Luxemburg: mei 2022
Voor de Luxemburg-reis bestaat maar 1 woord: GEWELDIG.
Het land is prachtig, fantastische wegen waar bijna niemand rijd, soms verrassend steil en bochtig. Prima asfalt wat een schril contrast met België vormt. Het hotel is uitstekend met vriendelijk personeel. Ook de tips voor onderweg zijn heel handig.
Een geweldige die zeker voor herhaling vatbaar is.

Dick
Luxemburg: mei 2022
Via MoorMotor een vier daagse reis geboekt naar Luxemburg, Vianden. Verbleven in hotel Belle vue. Goed hotel vriendelijke mensen. Garage bij het hotel waar motoren gestald kunnen worden.
Goede begeleiding van MoorMotor. Mooie routes. Mooie wegen en bochten werk.
Is voor herhaling vatbaar. Moormotor bedankt en tot een volgende rit.

Henk
Luxemburg: mei 2022
Wij kijken absoluut terug op een meer dan geslaagde reis!
In 2019 had ik ook via jullie geboekt voor een 4-daagse reis naar Luxemburg, alleen toen waren bepaalde delen (waaronder het Mullerthal) afgesloten door de overstromingen. Gelukkig was dat nu niet het geval. De 3-daagse reis is ons erg goed bevallen. Perfect voor een kort weekendje weg. Mijn complimenten voor de mooi gekozen routes. Er was veel diversiteit in het soort wegen, leuke bezienswaardigheden en goed asfalt. Het was ook niet druk, dus we konden lekker doorrijden. Zelf reed ik met de Garmin Zumo XT. Het was erg fijn dat jullie de waypoints in de routestanden hebben gezet. Zo wist ik precies dat ik bij een oranje vlaggetje moest stoppen en de navigatie gaf dit ook per spraak op tijd door, super!
 
Met het hotel was ik in 2019 al bekend. Prima bevallen. Erg fijn dat er een grote ondergrondse garage is en het personeel was vriendelijk. De kamer was netjes en het eten was goed verzorgd.
 
Tot de volgende reis!
 
David
Luxemburg: mei 2022
Was weer een motortripje voor u tegen te zeggen. Hotel was prima, hadden kamer-plus genomen, was prima keuze. Kamer was ruim, met sofa en koelkast. Badkamer was zeer ruim.
Voor de motoren was er een droge, veilige  plaatst voorzien. De motorroutes waren mooi, zeer mooi. Men kom lekker cruisen, bochten nemen. Deze routes waren zeer goed beschreven.
's Avonds eten was geen probleem, of in het hotel (aanrader), of je ging in de dorp opzoek naar een tafel. Er is een ding waar MoorMotor geen grip op heeft en dat is het weer, spijtig, anders was dat ook mooi geweest. Samenvatting: was een goede keuze om voor MoorMotor te kiezen,  ga het nogmaals doen.

Groeten Roland en Dominique
Luxemburg: juni 2022
Wat een mooie 4 dagen gehad in Luxemburg/Duitsland/België.
Hotel Belle Vue in Vianden was een hele goede basis om te verblijven. Een hotel met alles erop en eraan, niet luxe maar gewoon top.
Aankomen en de motor gaat in een afgesloten garage.
De ritten van MoorMotor zijn perfect in elkaar gezet , het is zeer gevarieerd.
Soms ruime wegen en wijds uitzicht, maar ook de kleine wegen zitten erin.
Rijden met je eigen 2 zoons , beide op een dikke BMW adventure en Pa op zijn Shadow 750 was een geweldige ervaring.
Uiteraard kwamen wij ook voor de bekende  wegomleidingen te staan. Met  een beetje creatief oplossingen zoeken , is dat zo opgelost. Je komt voor mooie verrassingen te staan.
Een kleine opmerking : De wegen in het mooie België zijn merkbaar slechter . Vooral de stukken door de bossen. Maar vooral is het genieten.
De rit naar huis was goed te doen. Het verkeer was druk op de dinsdag.
We hebben het tot Eindhoven vol gehouden, daarna de binnenwegen gepakt tot Edam. Was veel leuker rijden.
Nogmaals ,een geweldig weekend gehad.

Frans
Luxemburg: juni 2022
Alles goed verzorgd. Ook tijdens de reis werden vragen mbt navigeren goed opgepakt. Hotel Belle Vue prima maar geen airco op de kamer. Dat kan prettig zijn als het erg warm is. Tip; regel een kamer op de lagere verdiepingen.
Routes zijn erg fraai en nauwelijks tot geen omleidingen. Top geregeld.

Johan
Luxemburg: juni 2022
Van 19 juni t/m 23 juni 2022 de Luxemburg-trip gemaakt.
We hebben genoten van jullie mooie routes en de duidelijke aanwijzingen m.b.t. de bezienswaardigheden en leuke pauzeplaatsen. Idd goed om deze van tevoren door te nemen, anders waren we de Perekop in “Klein Zwitserland” zo voorbij gereden en hadden we deze niet beklommen. Echt de moeite waard!

De heenweg vanaf Remouchamps een mooie route door België met verrassende goede wegen. En in Luxemburg is het asfalt natuurlijk helemaal top. De afstanden van de kronkelroutes zijn ook precies goed. Als je van ver komt en de mogelijkheid hebt, is het aan te bevelen de aanrij en terugreis route te verdelen over twee dagen. Vanuit Friesland hadden wij bij aankomst in het hotel in Vianden 530 km op de teller, waarvan de laatste 155 binnendoor.
De laatste 25 km hadden wij nog een kleine aanrijding met onze motorvrienden met helaas nare gevolgen (voet gebroken en einde motorvakantie). De opvang in het hotel en de coördinerende acties van de hotelbaas was uitstekend. Ook MoorMotor-team was begaan met ons lot en bood telefonische nazorg.  Uiteindelijk hebben wij met z’n tweeën de Luxemburg-trip afgemaakt en de route door de Eifel laten schieten. En daar hebben we zeker geen spijt van! Wat een mooi land om te rijden. 

De meerprijs voor de luxe grote kamers is het zeker waard, want een balkon is altijd erg fijn om alles even te laten luchten. De hotellift naar de parkeergarage was ook echt een uitkomst evenals het mooie zwembad na warme dag toeren. Het hotelteam is zeer behulpzaam en vriendelijk en wij kunnen het Half Pension zeer aanbevelen.

Johan & Jolanda uit Gorredijk
Luxemburg: juni 2022
Hele mooie route en goed hotel.
Echt een aanrader!

Stefan
Luxemburg: juni 2022
Wij zijn zeer tevreden over onze reis, alles was dik in orde.
De voorbereiding en jullie begeleiding daarbij, het hotel, de kamer, het eten en de routes alles was  top.
En daarbij hadden we ook nog geluk met het mooie weer.
Hartelijk bedankt en hopelijk tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Pieter, Quint en Dominique
Luxemburg: juli 2022
We hebben zeker een goede trip gehad.
Mooie routes, goed hotel en vriendelijke bediening.
Het geheel was super georganiseerd.

Sjaak
Luxemburg: augustus 2022
Hallo allemaal, na 5 dagen toeren in Luxemburg met mooie routes van Moormotors kunnen wij terug kijken om een mooie week met prachtig en warm weer. Ons startpunt was iedere dag vanuit de plaats Vianden Hotel Bella Vue . De route van die dag stond op de navigatie en we konden deze feilloos volgen heerlijk tussen de heuvels en bossen in en dat is genieten.
Wel hebben we een paar keer een weg omleiding gehad en dan is het even zoeken voordat je dan weer op de route bent. Al met al prachtige routes met veel bochten.
Het Hotel was helaas minder koelkastje werkte niet op de kamer en het avondeten was niet smakelijk.

John en Loretta
Luxemburg: augustus 2022
Van 4 t/m 8 augustus 2022 hebben we, via jullie, een motorreis geboekt naar Luxemburg.
Wat een geweldige ervaring. Alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd.
 
We hadden het kamer plus pakket geboekt; wat een fantastische kamer; de kamer was super groot en super schoon.
Het hotelpersoneel was geweldig.
Wij hadden halfpension geboekt en hebben zeker waar voor ons geld gekregen;  het ontbijtbuffet was erg uitgebreid en er was ruim voldoende keuze en het 3-gangen diner 's avonds was prima.
 
De door jullie uitgestippelde routes waren fantastisch! Wat hebben we genoten: van het mooie bochtenwerk tot aan de rustige en landelijke weggetjes, alles wat top!
 
In Manderscheid hebben we het Burgcafé bezocht....en inderdaad .... het gebak was heerlijk!
Ter info: het Burgcafé is alleen nog geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. De eigenaresse heeft het pand, wegens gezondheidsproblemen, in de verkoop.
 
Al met al, top reis, top locatie, top eten. We gaan zeker in de toekomst weer eens een reis bij jullie boeken.
 
Bedankt voor alles!

Baukje

Ardennen

Ardennen: april 2022
Wij zijn gisteren einde middag thuis gekomen van een heerlijk weekend motor rijden in de Ardennen!
Het hotel was erg mooi en heel comfortabel. Heel fijn na een dag op de motor. Het eten was ook goed. Doordat de parkeerplaats niet direct aan de weg is hebben we de motoren buiten laten staan en dat was prima. De routes waren afwisselend, met prima stopplaatsen om even van het uitzicht te genieten of een drankje en wat te eten te nuttigen. De eerste dag waren we misschien iets te laat vertrokken en was de eerste locatie waar we wilden lunchen net gesloten voor de lunch. Gelukkig was de tweede locatie niet ver weg en wel de hele dag open. Met jullie tips verliep het allemaal goed met de Garmin.
 
Op de terug weg hebben wij niet de route naar huis gevolgd omdat het via Luik wel erg omrijden was voor ons. Zonder zon was het ook best koud en er werd regen voorspeld dus wilden we zo snel mogelijk naar huis. Onderweg een paar druppels regen, maar alles ging prima. Moe maar heel erg genoten deze 4 dagen!
 
Als we weer een aantal dagen willen rijden zullen we zeker weer kijken wat jullie aanbod is.
 
Dank voor een goed verzorgd weekend!
Groet,
Renate & Joop

Sauerland

Sauerland: juni 2022
Goed en fijn hotel in hartje Winterberg. Mooie routes.
Bezienswaardigheden keurig opgenomen in de route.
Op plekken geweest waar je normaal gesproken niet zou komen.

Geert
Sauerland: juni 2022
Een mooie trip gemaakt, met mooie routes, en overnachtingen in een goed hotel. De kamers zijn modern, netjes en schoon. Enige mindere punt vond ik het diner, 2 dagen een buffet met niet heel veel keus. 3 gangen menu met hoofdgerechtkeuze zoals in de omschrijving was het niet.De optie om logies+ontbijt te doen is dan beter, er zijn in de buurt genoeg gelegenheden om te eten.
De routes waren mooi, lekker sturen door vriendelijke haarspeldbochten, al waren er wel wat omleidingen, maar daar kun je als organisatie ook niet altijd wat aan doen.

Ate
Sauerland: juni 2022
Het is alweer mijn 2e reis via MoorMotor dit jaar.
Ook deze was wederom prima geregeld, de routes waren bijna foutloos.
Het hotel was uitstekend met een prima ontbijt.
Succes, over 3 weken de 3e tour en dan naar Schotland.

Bert
Sauerland: juli 2022
Schitterende vier dagen mogen beleven met erg mooie routes in een heel mooi en gastvrij Hotel. Parkeren gebeurde in een dubbele garage die toch wat krap was. Hier werden namelijk ook best wat fietsen gestald. De ligging van het hotel is perfect en één straat verwijderd van het gezellige centrum van Winterberg. Het ontbijt in het hotel was een feest! De omgeving is ronduit mooi en routes bevatten voldoende variatie. MoorMotor heeft er echt werk van gemaakt om goed uitgewerkte routes aan te leveren, echt top!

Heb ik dan niets te klagen? Nou, motorrijdend Nederland... Duitsland is het nieuwe België geworden. Daarmee doel ik op het achterstallige onderhoud aan het aan flarden gereden wegdek op de routes met behoorlijke gaten er in. Vaak wordt het slechte wegdek aangekondigd met verkeerborden, maar geregeld ook niet. Met name in de overgang van zonnig daglicht naar een donkerder gebied door het bos levert dit soms onaangename momenten op. De vering klaagt dan ook met recht en maakt flinke klappen.

Op zaterdag en zondag waren er vanwege dorpsfeesten afsluitingen van hele dorpskernen, waardoor ik echt serieus moest omrijden.

De terugreis op dag vier was erg mooi door schitterende smalle en beboste paden. Hoe hebben ze dit allemaal gevonden. Wel werd ik overdonderd door weg werkzaamheden op de A40 en A45, waar een maximum snelheid van slechts 60 tot 80 km per uur kon worden gereden over best lange trajecten. Even verderop was door weg werkzaamheden plots de snelweg in zijn geheel afgesloten en de omleiding ging ruim 40 km door de bebouwde kom van diverse woonplaatsen met veel verkeerslichten en bijhorende drukke verkeer. Vervolgens file voor de oprit van de snelweg richting Oberhausen. 

Tip: na de prachtige route op dag 4 de navigatie instellen om over Antwerpen of Nijmegen terug te rijden, niet over Venlo!

Conclusie: Echt genoten en zeker de moeite waard deze vier dagen te boeken.

R. Vergouwen

Moezel

Moezel: april 2022
De reis was top, mooie wegen met veel bochten.
Hotel en het eten was ook lekker en uitgebreid.

Younes
Moezel: april 2022
Zeer mooie routes en een leuk hotel.
Weinig rechte stukken ;-)
Vriendelijk personeel en een schone kamer.
Aanrader dus!

B van R
Moezel: mei 2022
Dit was onze tweede reis bij Moormotors, de eerste was uitstekend bevallen. (Sauerland) en ook nu weer was het perfect geregeld, de route naar de Moezel op je vertrekdag is een feestje!
Hotel is prima met een goed ontbijt. De eerste echte dag route geeft je 's avonds meer dan genoeg stof om over na te praten, fantastische bochten, schitterende wegen.
De tweede dag was wat ons betreft moeilijk om de eerste te overtreffen maar gelijkwaardig was hij zeker. Ook hier zijn de wegen zorgvuldig uitgezocht die we waarschijnlijk zelf nooit hadden ontdekt, al ga je hier iets meer de bewoonde wereld in en zelfs door enkele grotere plaatsen.
Een aantal wegen hebben we zelfs meerdere keren gereden die dag, niet omdat het moest maar omdat het kon. Helaas is de vierde dag naar huis, ook deze route is mooi gevonden, maar minder uitdagend dan de voorgaande. Vonden we ook niet zo erg vanwege de bepakking.
Moormotor dank jullie wel voor wederom een perfecte reis!

Pascal
Moezel: mei 2022
We zijn heel enthousiast over de reis. Alles klopte. Het hotel, de plaats en ook de ritten waren prachtig. Ik vond het ook heel leuk dat er bezienswaardigheden en restaurants in de rit verwerkt waren. Opvallend was dat we ook samen precies dezelfde route hadden met het verschil van navigatie TomTom en Garmin.
Ik zelf heb een Garmin en de restaurants en bezienswaardigheden waren met een vlaggetje aangeduid. Dat was heel handig.  In de Tom Tom van Carla was dat niet.
Wat ons betreft had de rit voor de terugreis nog iets langer binnendoor kunnen gaan. Maar we hebben dat opgelost door zelf nog 80 km binnendoor via de TomTom "spannende routes" te rijden.
Het was echt heel erg leuk. Ook al jullie tips voor de omgeving hebben we goed gelezen en gebruik van gemaakt.
 
We bevelen jullie nu aan iedereen aan.
Bedankt voor de organisatie.
 
Hartelijke groet,
Diana
Moezel: mei 2022
Perfect geregeld door jullie. Het hotel is uitstekend, schoon, vriendelijk personeel, kamer perfect.
De routes waren ook schitterend om te rijden. We hebben genoten. Nu op naar de Dolomieten met jullie.

Jan
Moezel: mei 2022
Ik vond het prachtige dagen, tot in de punten goed georganiseerd, gezellige mensen en een hele goede begeleiding. Hotel was prima.
Voor herhaling vatbaar

Vriendelijke groet ,
Jaap
Moezel: juni 2022
Zoals vanouds weer een leuke en ontspannen 4 daagse trip naar de moezel en omstreken gehad.
Routes afwisselend en met de nodige haarspeldbochten en gastvrij hotel zijn prima.
 Wij zijn meerdere keren in de omgeving geweest maar het verveelt nooit.
Kortom, zeer tevreden en een aanbeveling voor iedere motorrijder.

Erik, Nico en Reinoud
Moezel: juni 2022
(Roke Moezel reis)
Erg genoten van deze zeer goede verzorgde motortrip, hele mooie routes over mooie wegen en het was een verademing om hele dagen te rijden zonder een stoplicht tegen te komen. Ook heel erg fijn dat in de gps bestanden de mogelijke (koffie) stops zijn opgenomen en zeker de door MoorMotor gemaakt foto's op de routes waren de kers op de taart.

Peter
Moezel: juni 2022
Goed hotel en vooral top routes. Ook zeer rustige wegen, doordeweeks in ieder geval.
Voor herhaling vatbaar!

Daniel
Moezel: juni 2022
Vanaf het eerste moment echt heel goed contact gehad met de mensen van MoorMotor. Alles keurig op tijd aangeleverd gekregen met duidelijke uitleg hoe de routes te laden op de Garmin.
De 2 dagroutes in de Moezel waren echt geweldig. Schitterende bochten, varierend van korte haarspeldjes tot lange glooiende om lekker te "carven".

Heel erg goed bevallen, doen we zeker nog een keer.

Hans
Moezel: augustus 2022
MoorMotor heeft ons op een zeer prettige en goede manier ontzorgt. Leuke trip van vier dagen rond de Moezel gedaan.
Prima hotel met ontbijt. Mooie routes met veel variatie.
En vooral blijkt Moor motors wederom een zeer prettig organisatie bureau te zijn die de informatie tijdig en compleet aanlevert.
Echt een aanrader!

Martijn

Rijnland

Rijnland: april 2022
We zijn weer thuis, 4 geweldige dagen gehad, mooie routes en weer een trainingsdag in de regen rijden afgewerkt. Toen we dinsdag de Rijn overstaken is het beginnen te regenen tot we terug waren in het hotel, des al niet te min heerlijk gereden.
Hotel is goed, alleen jammer dat veel zaken (nog) gesloten zijn, Corona?? Gisteren nog even een biertje bij Siggie gedronken, inderdaad een apart figuur.
De afsluitingen hebben we mooi weten te omzeilen, dus daar hebben we geen last van gehad.
Al met al weer een leuke reis gehad, en dat groene mapje is mee geweest.

Hans & Cor
Rijnland: mei 2022
Voor mij was dit de 6e? keer op stap met MoorMotor.
Wat een super reis weer, mooie vergezichten, pittige stukken met mooie bochten en fantastische uitzichten over de Rijn en Moezel.
Hotel is mooi gelegen, goede schone kamers, heerlijk eten (avond en uitgebreid ontbijt) en top terras met fantastische bediening aan de waterkant.
Ik kan er weer even tegenaan :-).
Complimenten aan de routemaker en organisatie!

Maarten
Rijnland: mei 2022
De reis was perfect georganiseerd, veel goede behulpzame informatie vooraf en goede telefonische ondersteuning.
De routes waren mooi en afwisselend en soms technisch uitdagend maar zeker met BMW R1250 RT of Yamaha FJR 1300 prima te rijden.
De tips voor onderweg waren duidelijk op papier meegeven en in de route verwerkt.
's Morgens op tijd vertrekken is zeker een aanrader als regelmatig stopt.
Hotel was prima, alles was bespreekbaar en regelbaar.

A. Brouwer
Rijnland: mei 2022
Prima hotel, schone kamers en heel plezierig personeel.
Routes waren inderdaad wat zwaarder zeker route A.
Al met al een week om met plezier op terug te kijken.

C Vlieland
Rijnland: mei 2022
Prima georganiseerd , duidelijke routes , prima hotel .
Persoonlijk vind ik routes iets te lang maar het is éénvoudig jouw route op de door jou gewenste tijd te beëindigen.

W.vd Hoven
Rijnland: mei 2022
Deze reis van 4 dagen samen met mijn zoon ondernomen, het waren pittige motordagen en het iedereen aan te raden die een beetje van bochten houd en soms steile klimmen deze reis een keer te gaan ondernemen.
Zoals altijd faciliteert MoorMotor ook deze reis weer uitstekend, zoals goede hotel en routes.
Rijnland: juni 2022
Leuke reis gehad naar het Rijnland.
Mooie stuurwegen en omgeving.
Aan de beschrijving van de reis niks toe te voegen. klopte allemaal precies.
Aanrader dus.

Prima hotel met vriendelijke gastheer. Warm welkom gehad daar.

de Ruijter
Rijnland: juni 2022
Hele mooie rit gereden met mooie uitzichten en bochten.
Ook een super hotel heel gezellig.

Richard
Rijnland: juni 2022
We hebben het goed gehad, mooie lokatie, goed hotel met vriendelijke bediening en een mooie stalling voor de fietsen. De routes waren ook leuk te rijden. De laatste route hebben we niet kunnen rijden ivm aankomend slecht weer die we voor wilden zijn.
 
Al met al weer een goed weekend gehad!
 
Met vriendelijke groet,
 
Maarten en Stefan
Rijnland: juni 2022
Voor de zoveelste keer met MoorMotor op reis geweest. Deze Rijnland tour is wederom prima bevallen, wat een mooie routes.
Voor ieder wat wils. Mooie stuur ochtend en haarspeld bochten. Gezellig hotel aan de rijn, overdekt parkeren, goed ontbijt.
Echt weer een aanrader.

Vriendelijke motor groetjes, Paul
Rijnland: juli 2022
Voor de 9de keer hebben we een individuele MoorMotortocht gereden.
Deze keer de nieuwe Rijnland reis.
Zoals gebruikelijk waren de routes weer perfect: alles klopte. Er waren veel uitdagende bochten en soms konden we even lekker doorrijden.  Het landschap is afwisselend, met een aantal mooie uitkijkpunten.
De routes hebben een goede lengte, ze zijn zeker niet te kort.
Het is wel anders dan bv de Eiffel: er zijn minder toeristen, dus ook minder terrasjes.  Soms was het even zoeken naar een plek om wat te drinken of te eten.  Het is aan te raden om zelf genoeg mee te nemen voor een stop in een mooi bos of bij een uitzichtpunt.  
Het hotel is wat gedateerd, maar de kamers waren prima, de bedden zijn goed en het ontbijt buffet is uitstekend.  We konden de motoren parkeren in een afgesloten garage.
De italiaan achter het hotel is een aanrader (woensdag gesloten).

Peter
Rijnland: augustus 2022
Erg genoten van deze reis, routes waren perfect. Wat ook erg prettig is dat er in de route wordt vermeld over leuke stops, uitzichten en gelegenheden voor koffie en/of lunch.
Hotel was super geregeld, aardig personeel en er was veel met hen te overleggen.
Voor ons de eerste keer met MoorMotor, maar wordt zeker vervolgt.

Jan

Zwarte Woud

Zwarte Woud: mei 2022
1 woord " fantastisch "

Raymond
Zwarte Woud: mei 2022
Het was een prachtige reis door het Noordelijke Zwarte Woud. Niet alleen waren de weersgoden ons goed gezind, maar ook de geboden faciliteiten waren uitstekend.
Gelogeerd bij hotel Falken in Baiersbronn. Gastvrij ontvangen, zeer vriendelijke bediening en goed verzorgde kamers.
Van MoorMotor goed uitgewerkte navigatiebestanden ontvangen die ons over sportieve en gevarieerde wegen geleid hebben, met prachtige uitzichten.
Een aanrader voor sportieve rijders.

Theo
Zwarte Woud: mei 2022
We hebben een superweekend gehad!! Alles perfect geregeld, goed hotel en de mooie routes via jullie.
Klein min puntje de omleidingen in daardoor "dichte" dorpjes op de route, waardoor van je route moet afwijken. Maar daar kunnen jullie ook niks aandoen.

Gerard/Dick
Zwarte Woud: juni 2022
Het was weer fantastisch, het hotel het eten de routes en het weer. Wat zijn die mensen van het hotel aardig.
Wij hadden het geluk de zelfde kamer te krijgen als in oktober en onze vrienden de kamer er naast. Zaterdag begon een beetje mistig en even hebben we het regenpak aan gehad maar dat was na een uurtje veel te warm en niet meer nodig. Route A heeft op het moment 3 afsluitingen en wij natuurlijk Hollanders eigen toch ingereden maar helaas het laatste stuk ging echt niet dus maar weer omgekeerd, even puzzelen en de route weer oppakken.
Verder hadden we het druk verwacht maar dat was echt niet het geval. Alleen Triberg, wat natuurlijk vanzelfsprekend is vanwege het toerisme. Route B en die is echt heel erg mooi en afwisselend. Misschien kan er in het routeverhaaltje vermeld worden dat je ook langs het berenbos (dierentuin) komt. Misschien zijn er mensen die dat ook leuk vinden, klein maar zeker even het doorlopen waard.
Gister alleen het laatste stuk vanaf Nijmegen heftige regen dus doorweekt thuis maar dat was helemaal niet erg. Al met al dus weer een super super weekend.

Groetjes Diane en Joy
Zwarte Woud: juni 2022
We hebben fantastische dagen achter de rug. Het hotel was goed en de kamers prachtig. Het personeel in het restaurant hebben we ook van genoten.
De routes waren ook goed. Fijne afwisseling tussen snelheid en haarspeldbochten. Helaas wel wat omleidingen, maar dat ligt natuurlijk niet aan jullie.
Kortom we hebben genoten en alles was goed geregeld.

Hartelijk bedankt.
We zullen zeker nog eens boeken
Jordy, Marcel, Erwin
Zwarte Woud: juni 2022
Ben aangenaam verrast door jullie organisatie, alles netjes verlopen, goed hotel met prima service en lekker eten, Mooie ruime kamer. De route die ik heb gekregen voor mijn tomtom, was heel gemakkelijk te importeren.
En heel mooie routes om te rijden. 5 mooie dagen geweest.
Dank aan MoorMotor.

Alex
Zwarte Woud: juni 2022
Een week lang bochten en hele mooie routes rijden. Wat wil je nog meer. Daar komt nog bij dat wij een geweldig onderkomen hadden waar alles tot op de puntjes was geregeld.
Elke dag mega lekker eten. De eigenaar van het pension in Lenzkirch maakte er een sport van om ons elke dag weer een 3 gangen menu voor te schotelen waar menig restaurant echt niet aan kan tippen.
Ook de kamers waren super en erg netjes. Een dikke 11 voor het pension.
Omgeving en hotel een echte aanrader.
Hier gaan we zeker vaker naar toe.

Evert-Jan
Zwarte Woud: juni 2022
Ik kan terugkijken op een zeer geslaagde vakantie zonder problemen onderweg!
De routes waren mooi en hadden een goede afwisseling tussen snelle bochten, race bochten, smalle binnendoor wegen en wegen tussen glooiende landschappen! De hotels waren beide goed.
Het pension in Lenzkirch was wat simpeler maar de kamer was netjes en het eten was goed.
Het hotel in Baiersbronn was een stuk luxer en dat was ook terug te zien in de kamer en het eten, ze zijn beide goed bevallen.

Jeroen
Zwarte Woud: juni 2022
Deze motorreis naar zwarte woud was prachtig, mooie routes , een aangenaam hotel met vriendelijk en hulpvaardig personeel en niet te vergeten een attent Moormotor !
P.S. we hebben lekker gegeten op maandagavond bij de Italiaan.

Dedrie
Zwarte Woud: juni 2022
Voor de eerste keer mee op reis met de moto, wat een leuke ervaring.
Mooie routes daar ter plaatse, met prachtige uitzichten.
Ook het hotel was er niks op aan te merken, en de communicatie met MoorMotor is ook perfect verlopen.
Merci dat we een prachtige week hebben beleefd.

Berry
Zwarte Woud: juni 2022
Dank voor de attente wijze van begeleiden van onze trip naar het Zwarte Woud. Het is ons (René, Theo en Paul) zeer goed bevallen. De route's waren puik, de hotels, zowel op de heen- als op de terugreis evenals ons verblijfadres (Hotel in Baiersbronn), prima verzorgd. We hebben heerlijk bochten gereden en na afloop evenzo heerlijk gegeten en natuurlijk het "schwarzwalder biertje" na afloop niet laten staan.

Erg blij mee.

Paul
Zwarte Woud: juli 2022
Hele leuke reis.
Het kon niet beter zijn, echt top.
Juist de hele kleine wegen tijdens de rondritten die wat lastig waren voor de rest toppie!!!

Kenny

Elzas-Vogezen

Elzas-Vogezen: mei 2022
Op ons verzoek heeft MoorMotor een combi trip gemaakt van het Zwarte woud en de Vogezen.
We hebben prachtige routes mogen ontvangen met veel afwisseling. De gekozen hotels waren top, alleen de wifi liet wel eens te wensen over, maar daar kan MoorMotor niets aan doen. De kamers en eten in de hotels was uitstekend.
We hopen volgende keer richting de Harz te gaan.
We zouden graag weer met MoorMotor zo op vakantie gaan.

Mark
Elzas-Vogezen: mei 2022
Bedankt voor deze fantastische reis weer!! Wat een geweldige routes en mooie omgeving!
Helaas is de lutzel stube die in de omschrijving is genoemd wel gesloten. Maar Restaurant Au Coq blanc is een heel goed alternatief! Lekkere gerechten en leuke prijs.

Toos
Elzas-Vogezen: juni 2022
Na diverse keren Duitsland nu een keer Frankrijk. Een aanrader! Mooie wegen en routes.

Martijn
Elzas-Vogezen: juni 2022
Wat een leuk hotel hadden we in Ribeauville. Prachtig ingericht, bepaald niet standaard en wat een lekkere grote kamer. Ontbijt was top!
Het personeel heel aardig deed de moeite om Engels te praten met ons. Bij aankomst heeft de manager in eigen persoon alle koffers naar boven gesjouwd. Hoe bijzonder is dat.
De routes waren schitterend!!! Vooral de 1e route was meer dan fantastisch. Door de wijnvelden en het plaatsje Riquewihr en dat picknick bankje met dat waanzinnige uitzicht. Dat verdient een 10. Scheelt natuurlijk wel dit alles met prachtig mooi zonnig weer kunnen rijden.
De rijdag naar Ribeauville was minder aangenaam op een gegeven moment was het 35 graden en dat steeg door naar 38 graden. Was eigenlijk niet te doen.
Wij zijn wel wat gewend dus even doorzetten en blijven denken aan dat glas koude bier wat klaar staat bij aankomst….haha.
 
Ons verblijf in La Petite Pierre was ook geweldig. Met een schitterend uitzicht op hun terras. Uitstekend restaurant!! Weer een mooie grote kamer. De route was ook prachtig maar de routes in het zuiden heeft toch onze voorkeur.
 
Hartelijke groet en tot zeer zeker de volgende route,
Leo & Hyke

Zwitserland-Zwarte Woud

Zwitserland-Zwarte Woud: juni 2022
We wilden heel graag met de groep de hogere passen rijden in Zwitserland. We kunnen niets anders zeggen dan dat we een fantastische vakantie hebben gehad. Wederom hele mooie routes, fijn hotel met prima service in Zwitserland.
Door omstandigheden konden wij niet tot eind van de week in het hotel in Zwitserland verblijven.
Moormotor heeft voor ons geregeld dat we een extra overnachting hadden in Baiersbronn met een mooie route door het Zwarte Woud. We hebben daar al eerder gereden, maar dat maakt niets uit. Wederom genieten.
Hotel in Baiersbronn is wat ons betreft de topper qua hotels binnen de reizen van Moormotor. Goed verzorgd, netjes informele bediening, gezellig en helemaal compleet.
Wat wil je nog meer als je bijvoorbeeld een 5-gangen diner hebt bij half pension.
Kort gezegd: we hebben weer super genoten.

Geert
Zwitserland-Zwarte Woud: juli 2022
Zalige reis gehad, veel bochtenwerk en het weer zat ook goed mee.
De hotels waren prima geregeld, hartelijke ontvangst en het eten was ook zeer goed.
Bij deze hartelijk dank aan MoorMotor voor een voortreffelijke regeling.
Groetjes

Patrick

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juni 2022
Fantantische reis, hele mooie omgeving en hele mooie stuurwegen. Wel regelmatig wat last van wielrenners maar ook van lokale "kamikaze" piloten die blind een bocht ingaan met hoge snelheid en veel herrie. Beetje jammer.
Het hotel was prima verzorgd, 4 gangen diners die allemaal even lekker waren. Een ontbijtje met een roombroodje is slecht voor de weegschaal.
Ook een mooie heenreis via Traben Trarbach, Bad Uracht en Oetz.
Kortom een aanrader.

Henk en Aafke
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2022
We zijn goed thuis gekomen en hebben het erg naar ons zin gehad.
Prachtige routes, fijne hotels.

Henk en Danièle

Stelvio-Trentino

Stelvio-Trentino: juni 2022
Afgelopen week weer terug gekomen van de groepsreis Stelvio-Trentino.
Het was leuk om bij de start van de reis in Bad Urach weer een aantal bekende gezichten te zien en ook een aantal nieuwe gezichten.
Sommige bergpassen waren om een of andere duistere reden dicht, maar dat mocht de pret niet drukken, want dat reden we gewoon een stukje om (goed gezelschap rijdt namelijk waar het niet gaan kan).
De routes waren weer adembenemend en van hoog niveau en het gezelschap (doorgaans ;-) ook.
De reis kenmerkte zich door hele mooie slingerwegen, mooie uitzichten, fantastisch weer, brommertjes, soms haute cuisine en een goede organisatie
Helaas zullen we voor ons volgend tripje nog een jaar moeten wachten, maar ach, das in elk geval een mooi vooruitzicht.
Martine, nog bedankt voor de gemaakte “actie” foto’s, ze zijn erg goed gelukt en haarscherp.

Groetjes
Arco, Joost, Bart

Schotland

Schotland: juni 2022
Geweldige reis . Prachtige routes, mooie mix van  divers aanbod, snelwegen zoveel  mogelijk vermeden en gebruikt als  korte snelle verplaatsingen nodig waren. meest lekkere kleinere toerroutes, rustig , overzichtelijk door prachtige natuur.
Alles goed geregeld. Met alleen je reserveringsnummer  zelfs bij de overtochten met de ferry geen enkel probleem. Bij alle hotels geen gedoe meer , chapeau!
Merendeels prima accomodaties op mooie plekken , waar ook vaak nog divers aanbod was voor maaltijden buitenshuis.  Het hotel in Plockton is echt veel te gedateerd en in slechte conditie .Maar de vriendelijkheid van de medewerkers vergoede veel.
Kortom, wij waren heel tevreden.

Hans
Schotland: juli 2022
Wij hebben  gebruik gemaakt van het programma van Moor Motor voor een rondrit door Schotland. Prachtig land, mooie routes, goede hotels. Routes houden rekening met tussenstops en eventuele bezoeken aan bezienswaardigheden. Daar hebben wij geen gebruik van gemaakt dus af en toe een lusje extra gemaakt. Extra lus geen probleem: voldoende mooie "motorwegen"!.
Zeker een aanrader deze reis!

Henk

Wales

Wales: juni 2022
Wat hebben we weer een fantastische reis gehad! Zoals altijd was alles weer perfect geregeld door het MoorMotor team.
Prachtige landelijke wegen met mooie vergezichten perfect afgewisseld met wat bredere glooiende wegen.
Af en toe met een stevige klim en volop schapen en koeien om je heen.
Wat is Wales toch prachtig en rustig. Geen overdrukke wegen maar alle ruimte om te genieten.
Prima hotel als uitvalsbasis. Wales is een echte aanrader.

Guus
Wales: juni 2022
We hebben een zeer mooie reis gehad met prachtige ritten, alles was tot in de puntjes geregeld, een aanrader dus.
We kijken al uit naar onze volgende reis met MoorMotor !!!

Franky
Wales: augustus 2022
Dank voor de goede informatie vooraf.
Dank voor de aan onze wensen aangepaste reis. Dank voor de fijne routes.
Dank voor het regelen van fijn vakantieweer :) kortom, we hebben genoten.
Het was Top.

Jo

Noorwegen

Noorwegen: juli 2022
Net terug van een fantastische motor vakantie in Noorwegen.
Nog aardig beduusd van al het moois wat we daar hebben gezien en meegemaakt. We kennen geen Nederlands woord om ons gevoel over deze reis te omschrijven.
Van de overtocht naar Oslo, weer terug en alles wat daartussen zit: fantastisch en geweldig.
Wat een land en wat een reis. De rust, de ruimte, de vergezichten, dan weer heftige haarspeldbochten en dan weer rustig bollend over een weg waar je alleen rijdt: geweldig.
Als je dan ook nog, zoals wij, een elandmoeder met jong, een rendier en ontelbare schapen hebt mogen aanschouwen, fantastisch gewoon!
De routes zijn subliem (petje af voor de makers) alsmede de overnachtingsplaatsen (hoe vind je ze?).
Ook het Noorse zomerweer (zon, regen en sneeuw- van 0,5 tot 30 graden) kon het plezier niet bederven. Onder het motto “er bestaat geen slecht weer alleen slechte kleding” stug volgehouden en genoten.
Voor deze reis is jullie slogan “meer dan alleen asfalt” 100% van toepassing.
Een fantastische ervaring waar we het nog lang over zullen hebben.

Dick en Irene

Pyreneeen

Pyreneeen: juni 2022
Met 8 personen naar de Pyreneeën vertrokken op 8 juni 2022. Het is een reis geworden om nooit meer te vergeten. Voortreffelijk georganiseerd door MoorMotor! De hotels, routes, beschrijvingen: alles was tot in de puntjes geregeld. Extra diners in Spanje waren uit de kunst, veel keuze.
Verder hadden wij een extra (tussen)hotel geboekt via Moor Motor in L'isle-Jourdain (bij Toulouse), dit om de lange rit van 560 km te onderbreken. Een aanrader.
Wij bedanken MoorMotor voor het geweldige avontuur en het regelen van onze prachtige reis.
Tot een volgende keer!

Joop,Thea, Bas, Hetty, Gerrit, Siny, Herman, Diny.
Pyreneeen: juli 2022
Net terug van een onvergetelijke vakantie. Jullie hebben alles weer prima geregeld voor ons.
 
Eigenlijk maar één minpuntje en dat was het restaurant in het hotel L'Embarcadere, waarbij jullie advies al was om toch even verder te kijken. Durdu was dicht en dus toch maar het restaurant van het hotel geboekt. Duur en niet eens echt wat je voor die prijs mag verwachten.
 
Alle routes en het landschap….. Super.
 
Nogmaals bedankt voor jullie perfecte service. Dus niks aan veranderen.
 
Groet, Rob & Jet