1. Je bent hier:
  2. home
  3. groepsreizen
  4. luxemburg

Groepsreis Luxemburg

Groots sturen in het groothertogdom

Ga tijdens het Pinksterweekend met ons mee naar Luxemburg, dichtbij en toch zo anders! Super wegen, historische burchten en gezellige steden. Luxemburg is een klein land maar heeft veel te bieden. Een rijke cultuur en goedkope benzine. Dichte bossen en heerlijke stuurwegen voor een volle dag motorplezier. Ervaar het bijzondere Müllerthal met de indrukwekkende rotsen en kloven, niet voor niets klein Zwitserland genoemd. Dwaal door de burcht ruïnes en kom weer op adem op een gezellig terras. De heen-en terugreis gaat via de Belgische Ardennen. De charme van het Belgische platteland in combinatie met prettige stuurwegen. Een uitstekende bestemming om je seizoen te starten en de motorspieren los te maken na de eventuele winterstop.

Aan de oever van de Our ligt het middeleeuwse stadje Vianden. De enorme, mooi gerestaureerde burcht domineert het uitzicht vanaf het terras. Langs het water vind je veel terrasjes waar je gezellig kunt natafelen. Een ontspannen ritje met de stoeltjeslift brengt je bergop naar een zonnig terras met prachtig uitzicht over Vianden.

Wil je een kamer met een reisgenoot delen, laat ons het weten en wij kijken naar de mogelijkheden.

Luxemburg-Vianden

Hotel LuxemburgCentraal in Vianden ligt het comfortabele, moderne 3/4 sterren hotel. Het hotel heeft een groot terras, een restaurant en gezellige bar. Een overdekt zwembad met sauna en een ruime ondergrondse garage maken de faciliteiten compleet.

Hotel

  • Standaard één- en tweepersoonskamers met o.a. bureau en TV
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi
  • Garage voor de motoren
  • 3 gangen menu, aangevuld met een saladebuffet

Kamerplus: Luxe tweepersoonskamers (4 sterren geclassificeerd) met o.a. koelkastje en balkon

Routes

Luxemburg heeft veel bochtige wegen, waar iedereen uit de voeten kan. De wegen in Luxemburg zijn overwegend goed. De lusroutes vanuit Vianden zijn circa 230 kilometer, pauzeplaatsen en bezienswaardigheden worden in de route aangegeven.Route informatie