1. Je bent hier:
  2. home
  3. groepsreizen
  4. ardennen

Groepsreis Ardennen

Mooie, rustige wegen voor jou alleen!

Diep in de bossen van de Belgische en Franse Ardennen liggen bijna verlaten landweggetjes en bredere varianten met superstuurbochten. Rust, ruimte en rivieren, zo kennen we de Ardennen. Snaarstrakke stuurwegen verwacht je er misschien niet, maar die zijn er abosluut en ook nog eens gemaakt voor jou alleen!

Een hele leuke bestemming voor een ongecompliceerde motorreis. Hier op de grens van België en Frankrijk nog geen massaal toerisme of verboden wegen voor motoren. Wel karakteristieke dorpjes, een gezellige buurtcafé en traag voorbij peddelende kano’s. Het leven is prettig, het eten overvloedig en motorrijden een feest. Kies voor de Ardennen en ervaar de rustige wegen. Hier kun je eindeloos bochten draaien, je hoofd leegmaken en je maag vullen.

Ardennen

Het dorpje Alle ligt aan de rivier de Semois. Een paar hotels en restaurants en een buurtsuper zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Met twee locaties voor kanoverhuur is de rivier bijna drukker dan de weg en daarmee zet Alle zich dan ook goed op de toeristische kaart.

Ardennen-Alle

Hotel AlleIn de bocht van de rivier ligt het gezellige 3 sterren hotel, voorzien van alle gemakken. Een gastronomisch restaurant, brasserie en bar met poolbiljard. Een groot terras aan de rivier, een tuin en een zwembad met ligstoelen maken het verblijf meer dan aangenaam.

Hotel

  • Frisse tweepersoonskamers (tweepersoonsbed of 2 aparte bedden) voor zowel tweepersoons- als eenpersoonsgebruik met o.a. klein bureau en TV
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis Wifi
  • Eigen parkeerplaats met camera toezicht en/of garage (beperkte capaciteit) voor de motoren
  • Diner: 3 gangenmenu

Routes

Op de veelal zeer rustige wegen heeft iedereen plezier. Van smalle glooiende slingerwegen tot trajecten met fantastische bochten voor een hoog tempo. Prettig sturen afgewisseld met wegen waar je rustig om je heen kunt kijken. Uiteraard selecteerde MoorMotor de leukste wegen met overwegend goed wegdek. Er zijn ook enkele trajecten van mindere kwaliteit, maar dat is zeker geen reden om dit mooie, groene gebied links te laten liggen.Route informatie