1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2019

Luxemburg

Luxemburg: mei 2019
Prima hotel en hele mooie routebestanden van MoorMotor reizen. Aanrader!!

Bernard
Luxemburg: mei 2019
Voor de eerste keer een reis geboekt via MoorMotor. Dat is goed bevallen! Het hotel was prima, zoals de kamer en het ontbijt en avondeten. Vooral het wellness gedeelte, zwembad en sauna, was heerlijk. De parkeer gelegenheid in de afsluitbare parkeergarage is ook goed.
Dat het begin en het eind van de heen- en terugreis zich onder Luik bevinden was plezierig omdat daar de bochtige routes beginnen. Bij andere aanbieders zijn er veel waypoints op de route, bij MoorMotor worden deze enkel gebruikt bij bezienswaardigheden, activiteiten en/of aanbevolen pauze plaatsen. Deze informatie wordt ook schriftelijk beschreven. Dit vonden we erg fijn, omdat we daar de route op konden indelen.
Ook het gebruik van de GPX viewer is een fijn hulpmiddel om te zien waar je bent tijdens de route. De informatie map is compleet zoals informatiepakket en VVV folder van Vianden. Kortom we zijn erg positief over de informatie, reis en het verblijf in het hotel. Voor een eventuele volgende reis gaan we zeker eerst bij MoorMotor naar het aanbod kijken.

Gerard en Petra
Luxemburg: mei 2019
Wij hebben erg genoten van deze trip en alles is goed gegaan.
Prachtige routes gereden. Het hotel is prima, netjes en erg vriendelijk personeel. We hebben eigenlijk geen verbeterpunten voor deze trip.
Deze trip was een test of we een motorvakantie nog steeds leuk vinden. 25 jaar geleden (voordat er kinderen waren) was onze laatste motorvakantie, toen nog op 2 motors en nu op 1. Omdat het goed bevallen is en we ook enthousiast over jullie organisatie zijn komen we graag nog eens bij jullie terug, maar dat zal niet meer dit jaar zijn

Vriendelijke groet,
Gijs & Corine
Luxemburg: mei 2019
Voor het eerst met de motor op vakantie. ondanks het slechte weer op dag 2 en 3 ontzettend genoten van de mooi wegen en omgeving.
Het hotel was uitstekend en met een grote garage onder het hotel.
De routes waren heel mooi en afwisselend. Deze vakantie krijgt zeker een vervolg.

Peter
Luxemburg: juni 2019
Wij hebben een heerlijk weekend gehad
Super hotel hele mooie routes gereden
Zeer de moeite waard
En zeker voor herhaling vatbaar
MoorMotor bedankt

Groetjes Peter en theo
Luxemburg: juni 2019
Mooie routes met op tijd leuke pauzeplaatsen.
Heel mooie stuurwegen met zeer goed asfalt.
Goed hotel met ruime parkeergarage voor de motoren.
Een echte aanrader.
Pieter
Luxemburg: juni 2019
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede dankzij MoorMotor! Het boeken van de reis was zeer eenvoudig, alles is duidelijk aangegeven, kan niet misgaan dus.
We hebben alle informatie en de routes ruim voor de reis ontvangen, zowel op papier als digitaal.
De routes zijn ook zeer mooi, met mooie uitkijkpunten onderweg.
Helaas waren er sommige delen die iets minder prettig te rijden vanwege slecht wegdek, maar gezien je voor deze route door België moet, is dit helaas onontkoombaar.
Ook het hotel was prima, geen luxe 5 sterren, maar daar is de prijs ook naar!

Anne
Luxemburg: juli 2019
Het was weer een prachtige tocht. Goede wegen, mooie bochten en afwisseling in landschap en qua sturen.
Paar jaar geleden ook al deze tocht gedaan, maar deze keer leek weer als nieuw.
Peter & Lennart
Luxemburg: augustus 2019
Mooie routes welke gemakkelijk met tomtom zijn te combineren. Her en der slecht wegdek in Belgie.
Onder het hotel konden onze motoren droog en warm staan, top!
Kamer in het hotel schoon maar wel wat verouderd. Goed ontbijt!

Dennis en Johan

Moezel

Moezel: mei 2019
Beste Moormotor,
Goede reis gehad. Gastvrij ontvangen en goed geslapen en gegeten. De routes waren mooi en goed te bereiden. Alleen een wegomleiding zorgde soms (overkomelijk) voor wat verwarring.
Met vriendelijke groet,
Arend
Moezel: mei 2019
Hallo,

We zijn weer veilig thuis na 3 hele mooie dagen!
Het hotel was prima, netjes en rustig met een goed ontbijt.
De routes waren super! Afwisselend en mooi en ook heerlijk rustige wegen.

Wat ik ook erg prettig heb ervaren was jullie service. Het overleg over de vertrekdatum (ivm beschikbaarheid) en later bij het aanpassen van 1 naar 2 personen.

Hartelijk bedankt voor deze mooie motorreis.

Met vriendelijke groet,

Jannes en Willem
Moezel: mei 2019
Dikke pluim voor jullie organisatie! Perfecte prijs/ kwaliteit, uitzonderlijke ritten op strak afvalt. Niet de toeristische routes en als we al iemand tegenkwamen was het in tegenovergestelde richting, prachtig natuurschoon ontdekt. Vriendelijk onthaal en bediening in het hotel. Bedankt, jullie hebben ons een onvergetelijke reis verzorgd, top!

Wim
Moezel: juni 2019
We hebben een prima reis gehad. Mooie routes gereden in een prachtige omgeving; zeer de moeite waard.
Het hotel is prima en de ontvangst was hartelijk. Het ontbijt uitstekend.
We gaan zeer zeker nog vaker met MoorMotor!
Albert
Moezel: juli 2019
We hebben wederom een goede ervaring gehad.
Het hotel -met een prachtig uitzicht vanaf de hotelkamer- was keurig. Vriendelijke eigenaresse, die voor een lekker ontbijt zorgde. Ze was ook erg service-gericht.
Alleen langs de Moezel rijden is al leuk. Leuke dorpjes met hun typerende huizen waar je lekker koffie kunt drinken en een heerlijk broodje “bratwurst” eten. En in de bergen ga je van de ene bocht naar de andere. Heb je geen zin om op de motor te stappen kun je in één van de talloze wijnhuizen terecht om te proeven en te kopen.
We komen zeker graag nog terug.

Hartelijke groet,
Corine
Moezel: augustus 2019
Super leuke reis, mooie routes gereden en bij geluk waren we er tijdens het wijnfest met een groot vuurwerk savonds.
Als je met je telefoon wilt navigeren moet je wel even weten hoe je het omzet.

Remco
Moezel: augustus 2019
+Punten:
Goede ontvangst op zaterdag door Marijke.
Hotel was goed.
Bedden waren Goed.
Ontbijt was lekker.
Motoren konden binnen staan.
We hadden 3 keer dat er een weg was afgesloten maar de omleidingen waren goed aangegeven.

-Punten:
geen

Groet Gerard en Maikel
Moezel: augustus 2019
Wat een prachtig gebied is de Moezel. Tijdens ons verblijf in Ernst was het behoorlijk warm, daardoor hebben wij niet alle routes afgemaakt.
Maar wat we gereden hebben was super mooi. Voor ons als Harley rijders viel het niet altijd mee om de haarspeldbochten te maken.
Het hotel ligt mooi gelegen met uitzicht op de rivier en het ontbijt was super. S'avonds aten we bij hotel Pollman waar je heel goed kan eten.
Hans en Monique

Sauerland

Sauerland: mei 2019
De reis was super geregeld en de routes waren mooi!

Michel
Sauerland: mei 2019
Groepsreis Sauerland 2019

Al weer mijn 8e reis met Moormotor! Volgeboekt, ik paste er nog net in.
De complimenten voor Maurice en Martine voor de mooie groepsreis die zij hebben samengesteld en begeleid naar Sauerland-Winterberg.
Wat is hun geheim: een heel fijn hotel, prachtige routes en persoonlijke aandacht!
Getuige het aantal mensen dat ieder jaar weer met een groepsreis van Moormotor meegaat kun je wel zeggen dat de kwaliteit en de sfeer goed bevallen.
Ik heb nog geen groepsreis meegemaakt die niet gezellig is.
De trip naar het Zwarte Woud staat op mijn verlanglijst! Hopelijk is er nog een plekje.

Eric Lemans
Sauerland: mei 2019
Heerlijk Hemelvaart weekend met de groepsreis achter de rug.
Wij zagen honderden motoren richting Sauerland gaan en vreesden het ergste.
Maar wij weten niet hoe MoorMotor toch weer ieder keer die wegen weet te vinden, waar je bijna geen motorrijder tegen komt. Op de Bollenberg Turm waren we zelfs de enige motorrijders. Mooi weer, fijne routes, verrassend leuke koffie-en lunchstopjes en prettig gezelschap maakten van deze reis weer een toppertje.
Heel veel dank daarvoor.

Jan en Lillian
Sauerland: mei 2019
Wij hadden voor eerst een individuele reis geboekt naar Sauerland -Winterberg bij MoorMoto.
Alles was top geregeld mooie route naar het hotel en voor alle dagen een hele mooie route door sauerland je komt op de mooiste plekjes was top.
Ons hotel lag midden in het centrum van Winterberg
Je merkt niets van de drukte en het was een super hotel, lekker bedden en een heel goed ontbijt vriendelijke personeel en onze motor werd ook vertroeteld. Die mocht binnen slapen.

Vriendelijke motor groet Toon en Peter
Sauerland: juli 2019
Beste MoorMotor team,
Wij zijn weer terug van een lekkere motorvakantie mede dankzij jullie.
Van begin tot eind prima geregeld, boeken en informatie vooraf verliep soepel, mooie routes en zonder problemen te laden op de navi en een prima hotel.
Wij gaan graag weer met jullie op pad!
Vriendelijke groet,
Guus
Sauerland: juli 2019
Wij namen 3 overnachtingen en dus 4 dagen rijden in het mooie Sauerland.
De route bestanden ingelezen in de navigatie en tjonge wat een indrukwekkend mooie routes reden we.
Eigenlijk ruim boven onze verwachtingen waren de eindeloze elkaar opvolgende dalen, kronkelende klim en afdalingen, verrassende vergezichten, dan weer een bosrijk traject.
Steeds terug in een dorpje en weer omhoog het volgende stuk natuur doorkruisen.
Mooie stuwmeren ook. Van leuke scheurbochten tot en met glooiende routes.
Hotel was prima, kamer goed, eten redelijk goed alhoewel soms ech te kleine porties, waardoor we alsnog moesten compenseren in de Irish pub even verderop.
Al met al een aanrader!

Gr, Ruud en Wouter.
Sauerland: augustus 2019
Goed georganiseerde reis, heb erg genoten. Goede accommodatie midden in het centrum.
De tochten warm goed uitgezet, jammer dat er een paar omleidingen inzaten i.v.m. wegwerkzaamheden maar de omleiding was wel goed aangegeven.
Niet automatische herberekenen vande Garmin is wel essentieel om wat verder weer op de route te komen.
De derde en vierde dag hadden wel een aantal dubbelingen maar dan vanaf de andere kant. grappig om eendeel van dezelfde route te rijden maar dan vanaf de andere kant.

Ga zeker nog meer gebruik maken van Moormotor.
Arie

Ardennen

Ardennen: juni 2019
We hebben een fantastische weekend gehad met mooi routes en een fantastisch hotel. Goed eten en mooie kamers, echt een aanrader. Het weer was ook lekker met 2 kleine buitjes
Bedankt voor de goede zorg, groeten,
De Vernooijtjes en vrienden.
Ardennen: juni 2019
We waren met een groep van 6 en proberen ieder jaar ergens anders naar toe te gaan en dit jaar waren de Ardennen aan de beurt.
Over het hotel niets dan lof, vriendelijk personeel, mooie en schone kamers en goed eten.
De routes waren, zoals altijd bij MoorMotor, goed voor elkaar.
Mooie wegen en voornamelijk goed asfalt. De haarspelden zijn in mindere mate aanwezig vergeleken met bijvoorbeeld de Eifel of de Harz maar er blijven ruim voldoende spannende bochten over.
Gerben
Ardennen: juni 2019
Fantastisch. Dit zegt alles. We zijn vaker met Moormotor weg geweest maar dit was echt een topper.
Schitterende routes die alles in zich hadden; lekkere weggetjes door de bossen, mooi landweggetjes en af en toe soort verbindingswegen van het ene naar het andere gebied.
Hier kon het gas iets meer open. Niet teveel want daar was de omgeving te mooi voor.
De wegen waren voor Belgische begrippen prima. De stops waren top. Mooie uitzichten en leuke restaurantjes in mooie plaatsen.

Het hotel was prima, we hebben daar de eerste dag gegeten en de 2 volgende dagen bij bistro A table. Die laatste veranderd van eigenaar in september 2019.
Wij hadden schitterend weer. Dat is natuurlijk verschrikkelijk boffen en maakt alles nog fantastischer.
Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Carlo

Harz

Harz: mei 2019
Met MoorMotor een weekend naar de Harz geweest. De uitgezette routes waren heel erg mooi om te rijden, en het verblijf in hotel was bijzonder goed. De ontvangst was heel hartelijk. De kamer schoon en netjes ,fijne bedden, prima badkamer en ook het ontbijt en avondeten was heerlijk.
Wat mij betreft een echte aanrader!

Johan
Harz: mei 2019
4 dagen naar de Harz prima reis. Goed hotel met zeer behulpzame eigenaars. Prima ontbijt goed verzorgd, hotelkamer schoon en netjes.
Erg mooie routes gereden perfect van begin tot eind. Avondeten was ook geregeld en was uitstekend verzorgd en zeer smakelijk. Al met al een prima verzorgde reis.

D. Vos
Harz: juni 2019
Prima Hotel met een uitgebreid ontbijt, goede kamer en behulpzame, vriendelijke hoteliers.
Diner in apart restaurant was ook goed. Garagebox voor stalling motoren.
Geleverde routes waren op 1 na goed te rijden, route "Zuid" was door vele omleidingen niet geheel af te maken.
Prima geregeld alles bij elkaar.
Eddy
Harz: juli 2019
De Motor vierdaagse Harz is mij heel goed bevallen. Mooi weer en net niet te warm.
Op mijn verzoek hebben jullie de door jullie uitgezette routes mij op papier nagestuurd.
En hier mee was vanaf de tanktas prima mee te rijden.
Ook bij omleidingen kwam je altijd weer op het goede de plek in de route uit, mij complimenten ik had ze niet mooier kunnen maken.

Groet,
Herman
Harz: september 2019
Wij kijken terug op een leuke reis en hebben mooie routes gereden. Prachtig weer en in de Harz en zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren van het hotel.
Groetjes Ben en Annette
Harz: juli 2019
De routes en het hotel waren zeer goed , maar voor mij persoonlijk mochten de routes langer zijn,of (extra route) .
Ik was alleen en dan blijf je niet zo lang ergens zitten.
Het hotel was wat het moest zijn met een vriendelijk welkom en leuke mensen.
Harz is zeker aan te raden aan elke motorijder.
Herman .v België

Elzas-Vogezen

Elzas-Vogezen: mei 2019
Beste MoorMotor,
De reis was zeer geslaagd met leuke maar wel intensieve routes. Ook het weer heeft positieve invloed gehad bij het mooie bochtenwerk in de Vogezen. Het hotel waren we zeer over te spreken. Dankzij het goede weer hebben ons lekker kunnen verzadigen op het terras. Ook hebben we een mooie Franse natuur kunnen ontdekken tijdens de toertochten.

We willen bij deze Moormotor bedanken voor de medewerking.
Met vriendelijke groeten,
Pim, Martijn, Lonny, Jarno en Sjoerd
Elzas-Vogezen: mei 2019
Mooie routes, veel gezien. Beide hotels waren prima naar tevredenheid waarbij het hotel in Ribeauvillé wat ons betreft extra goed beviel. Direct contact met eigenaar, aandacht voor streekproducten, ligging en terras.
Wat wij wel ervaren hebben is dat de lengte van de tochten ons soms iets te veel was. Normaal mag 200 Km of meer geen probleem zijn maar in combinatie met de hoeveelheid (haarspeld)bochten etc. bleek het toch redelijk vermoeiend. Maar misschien heeft dat ook wat te maken met onze leeftijden.

Y. Tol en T. Daemen
Elzas-Vogezen: juni 2019
Zeer aangename ervaring... leuk hotel met toffe gastheren... prima stalling voor de moto... leuk restaurant...
Mooie omgeving en vooral een dikke pluim voor de uitgestippelde routes... fantastische ervaring zeker voor herhaling vatbaar !
Danny

Zwarte Woud

Zwarte Woud: mei 2019
Vrijdag 24 mei was het dan eindelijk zover, op weg naar het Zwarte Woud voor een 5 daagse reis. Eerst een poosje de autobahn op, zo'n 90 kilometer voor de aankomst er van af voor het eerste mooie deel en het goede gevoel te krijgen. Een mooie bochtige route naar het hotel waar ik vriendelijk werd ontvangen en een ruime eenpersoons kamer had. Het Hotel heeft een prima keuken en vriendelijke bediening. De volgende dagen via werkelijk schitterend uitgezette routes, die klopten van A rot Z heerlijk rondgereden. De extra beschrijvingen m.b.t .de routes waren een aanwinst zodat je van te voren kan bekijken wat je wilt zien en doen die dag.

Bij deze bedank ik dan ook de medewerkers van MoorMotor voor de fijne vakantie en de persoonlijke benadering. Ze doen recht aan de slogan Meer dan asfalt.

Groet
Martin
Zwarte Woud: mei 2019
Via een overnachting in Worms op zowel de heen als terugreis, was de afstand goed te doen.
We reden deze reis met 5 man, omgekeerd, omdat het eerste pension vol zat.
Dat was geen probleem, de routes werden keurig "omgekeerd' aangeleverd.
Hotel/Pension zijn beide goed.
Ontbijt evenals avondeten vollop keuze. Kortom weer een fantastische reis.

Joop
Zwarte Woud: juni 2019
De 5-daagse reis naar het zwarte woud was echt tot in de puntjes geregeld.
Het hotel in Baiersbronn was erg goed(ligging, personeel, ontbijt, restaurant en kamers)
De routes die we van jullie hebben gekregen waren ook in orde. 230 km is ruim voldoende op de wegen in het zwarte woud.
Kortom, ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken en zal in de toekomst zeker aan jullie denken om nog eens een reis te boeken.

Mvg Bas
Zwarte Woud: juni 2019
MoorMotor heeft alles tot in details perfect geregeld. Alles klopt.
Mooie ritten, goede hotels, fijne duidelijke ondersteuning vooraf.
Ik zou volgende keer beslist weer via MoorMotor boeken.
Ook anderen die we ontmoeten zijn positief over deze organisatie.
Dank!
Cor
Zwarte Woud: juni 2019
Wij zijn maandag 10 juni 2019 vertrokken met een tussenstop in Frankfurt Am Mein. De volgende dag, dinsdag 11 juni 2019, de laatste 300 km naar hotel Waldwinkel in Lenzkirch.
Wij troffen daar een heel mooi hotel aan met zeer vriendelijk personeel waar je ook lol mee kon hebben.
Wij kregen elk een zeer nette 2 persoonskamer. Het eten was ook fantastisch.
De 3 routes waren fantastisch. Route A had een paar heftige haarspeldbochten.
Als het regende was dit gelukkig s' nachts. Overdag hadden wij fantastisch weer.
Zaterdag 15 juni 2019 moesten wij helaas weer naar huis. Dit was een rit van 810 km die wij in 1 keer hebben gereden. Deze reis kunnen wij aanbevelen.
Anne en Ed
Zwarte Woud: juni 2019
Hele mooie routes gereden en veel gezien.
Hotels waren top.
Leuke vakantie gehad

Martijn
Zwarte Woud: juli 2019
We zijn gisteren terug gekeerd van een fantastische trip in het Zwarte Woud.
We hadden uitstekende hotels en routes met duidelijke uitleg en voorzien van vele bezienswaardigheden,kan iedereen deze reis aanbevelen.
Moormotor mijn complimenten hiervoor en hartelijk dank we hebben 100% genoten.
Harry
Zwarte Woud: juli 2019
We hebben zeer genoten van deze reis....zowel de hotels alsmede de routes waren top...met speciale uitschieter voor het hotel in Baiersbron.
Deze was top...zowel het hotel alsmede de diners was super!!
Rene
Zwarte Woud: juli 2019
We hebben zeer mooie routes gereden en het hotel was ook goed.
Zeer vriendelijk personeel.
Wil
Zwarte Woud: augustus 2019
Onze vijfdaagse motto reis naar het zwarte woud is zeer goed geweest. Prima hotel proper en vriendelijke mensen het eten en ontbijt was lekker en ruim van keus.
De ritten op de gps waren mooi, juist hebben we een paar keer een omleiding moeten doen omdat ze aan de banen aan het werken waren, maar dat konden jullie niet weten.
Kortom een mooie vijfdaagse gehad juist de Titisee zijn geraakt, maar dat is misschien voor de volgende keer.
We hopen in de toekomst nog met jullie reisje te kunnen boeken

Vgt Dirk & Heidi
Zwarte Woud: augustus 2019
Na twee uitstekend verzorgde individuele reizen met MoorMotor heb ik voor het eerst deelgenomen aan een groepsreis.
Ook nu weer fantastisch voor elkaar allemaal. Prima hotels, lekker eten, gezelligheid met de groep en als voornaamste pluspunt schitterende afwisselende routes met heerlijke stuurwegen en kleinere weggetjes door de natuur van het Zwarte Woud.
Elke dag was weer anders. En dat alles in aanwezigheid van Maurice en Martine, de eigenaren van Moor Motor, die waar nodig met raad en daad beschikbaar waren. Zeer plezierig en met hart voor de zaak.
Kortom in alle facetten een super vakantie gehad. Een aanrader voor fervente motorrijders. Ik kom zeker bij jullie terug.
Ruud
Zwarte Woud: augustus 2019
Routes = 10
Hotel = 10
Gezelschap = 10
Voorrijders = 10
Maar bovenal Martine en Maurice = 10
Tot de volgende keer,

Maarten
Zwarte Woud: augustus 2019
Ik heb een heerlijke groepsreis naar het Zwarte Woud meegemaakt. Met prima accommodaties, prettig gezelschap en prachtig weer.
Maar het zijn vooral de routes die je gaat rijden. Wegen en weggetjes waar een motorrijder blij van wordt. Top!
Jan TDM.

Wales

Wales: mei 2019
Wij hebben genoten van de reis. Mooi hotel, maar in de restaurants in het dorp erg druk, tafel reserveren is aan te raden
Alles goed verlopen, we hebben mooie routes gereden en hadden gelukkig prachtig weer.
Ook de Hardknott pass hebben we genomen en hadden we niet willen missen. Het Lakeland Motormuseum hebben we bezocht
en ook het Muncaster Castle www.muncaster.co.uk. Een mooi kasteel met prachtige tuinen met om 1400 uur een roofvogelshow,
is wellicht een aanrader om het kasteel ook toe te voegen in jullie reis beschrijving

Bedankt voor de prima organisatie,

JaapJan
Wales: juni 2019
Super week gehad in Wales, hele mooie routes gereden en heel goed samengesteld.
Leuk dat we jullie nog hebben ontmoet in Bala. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Groeten van ons.
Jan
Wales: juni 2019
De reis is super bevallen. Wat een prachtige natuur en allemaal leuke routes hebben we mogen rijden. De geselecteerde stopplaatsen waren één voor één super (enkel old oak was een minder adres).
Voor mijn vrouw de eerste motorreis en succesvol afgerond!
Super genoten van Wales met de vele afwisselende landschappen, weinig verkeer en super single tracks. En schapen... overal.. super!
Deze reis heeft voor ons bewezen dat jullie weten wat een motorreis moet zijn ..!! Tot op de volgende reis.

Bedankt voor de goede organisatie!

Een paar tips: restaurants in de omgeving sluiten veelal om 9 uur, pubs om half elf.
Bala spice, het hotel zelf en de Italiaan aan de overkant zijn langer open.
Eventueel handig kan zijn om bij de terugrijroute wat tijdsindicatie te geven. Op tijd vertrekken is de boodschap als je er nog een rustige dag wil van maken.

Johan
Wales: juni 2019
Mooie reis naar Wales gemaakt
Was weer super geregeld.
Mooie routes,leuk hotel kortom een aanrader.
Groet Wim

Schotland

Schotland: mei 2019
Zeer goed verzorgde Schotlandreis.
Routes 100% in orde en erg leuke overnachtingslocaties geboekt.
Met de routeinformatie mis je niets onderweg. Gewoon totaal ontzorgt.
Zelfs de diverse (gratis) motorparkeerplaatsen worden voor je aangegeven in de route.
Wij hebben in ieder geval erg genoten, ondanks het feit dat het weer niet echt meewerkte deze periode, oftewel veel "liquid Sunshine" gehad zoals de Schotten dat betitelen.

Martin en Marie-Louise
Schotland: juni 2019
In een paar woorden kunnen we zeggen dat we terug kunnen kijken op een super vakantie.
De hotels waren prima, daar waar we konden eten was het voortreffelijk, waar dit niet mogelijk was, was dicht in de buurt een goed alternatief.
De routes op de Garmin waren goed en duidelijk.
Het weer viel mee en ook hier geld na regen komt zonneschijn en dat maakt veel goed en weer mooie vergezichten.
Kortom we hebben genoten.

Groeten,
Tiemen en Ans
Schotland: juni 2019
Eerste maal naar Schotland. Tevreden met de keuze voor een georganiseerde rondreis. Hotels en B&B's waren zeker in orde.
Leuke routes meegekregen met een gevarieerd aanbod aan wegen.
Mocht ik de routes zelf gemaakt hebben, zou ik een aantal single road tracks vermeden hebben en zo ook vele mooie plekken en fantastische uitzichten gemist hebben.
Leuke tips mbt plekken om zeker eens te pauzeren of te bezoeken. Hier en daar even van de routes afgeweken op aanraden van de lokale hoteliers.
Leuke tijd gehad, reis om binnen enkele jaren nog eens over te doen.

Marc
Schotland: juli 2019
Goed geregelde reis met mooie routes en prima hotels, goed geholpen aan accommodatie voor 3 personen.
We hebben erg genoten van het mooie Schotland, met heel afwisselende omgevingen. En zeer vriendelijke mensen.
Tijdens de ritten leuke bezienswaardigheden en veel variatie in wegen. Al met voor herhaling vatbaar!!
Dank je wel voor het goed regelen.

Anita
Schotland: juli 2019
Al weer bijna een week terug van onze reis naar Schotland, wij hebben enorm genoten van deze reis alles was weer tot in de puntjes geregeld, de boot, de hotels en de routes waren prima.
De routes die ons door Schotland leiden, waren overweldigend vooral de single tracks waren mooi. Ook de diverse bezienswaardigheden die jullie hadden aangegeven hebben we bijna allemaal aangedaan en waren mooi om te bezoeken.

De hotels waren prima van eenvoudig tot wat luxere, de klantvriendelijkheid is in de hotels overweldigend wat een hulp krijg je daar, vooral in Peebles en Plocton. Je had in de hotels die diner aanboden een goede keuze mogelijkheid en van prima kwaliteit, had het hotel het niet, was er in de plaats waar je was genoeg mogelijkheden om goed uit eten te gaan.

We hadden de reis uitgebreid met een dag Edinburgh vanuit Peebles met de bus prima te doen, de reisinformatie hebben we daarvoor bij de receptie van het hotel gevraagd, deze hebben dat voor ons prima geregeld, kregen de vertrektijden keurig uitgeprint mee en gaven aan waar we konden opstappen en uitstappen. De stad Edinburgh is een mooie stad zeker het oude gedeelte waar je ook nog vermaakt wordt door diverse straat/muziek artiesten kortom als je in Schotland bent moet je dit zeker doen.

Kortom wij hebben enorm genoten van deze mooie reis en zal zeker niet de laatste reis met Moormotor zijn, tot snel maar weer.

Theo en Dorine
Schotland: juli 2019
Net terug van de 12-daagse reis naar Schotland. Weer een mooie motorreis.
Prima weer, mooie routes (vooral de route naar Ullapool en rondje Ullapool) en verblijfplaatsen. Kortom, genoten.
Petra en Paul
Schotland: juli 2019
De reis is heel goed verlopen.
De routes waren heel opbouwend en voldoende gevarieerd en de vooropgestelde stops waren goed.
Elke dag werd de regio mooier met als top de regio naar en rond Ullapool.
Het idee dat we toen wel het mooiste hadden gehad bleek uiteindelijk fout.
Tot op de laatste dag waren de routes heel mooi en uitdagend.
Zelf ben ik lid van een motorclub en steek ik vele uren tijd in het maken van routes.
Ik vond ze gewoonweg perfect.
De hotels waren goed. De één al beter dan de andere. In Ullapool was het hotel wat soberder maar dat is de regio dan ook.

Luc

Noorwegen

Noorwegen: juni 2019
We zijn weer thuis van de Noorwegenreis vertrek 17 juni.
Mooie en duidelijke routes ( papier ), mooie locaties voor de hotels en goed eten.
Ik vind dat jullie wel een pluim verdienen met al die informatie, dat ben ik bij andere organisaties niet tot zelden tegen gekomen.
Het weer was op de hoogvlakten zwaarbewolkt en regenachtig, dat was jammer, het onverharde traject hebben we dan ook niet gereden.
Maar we hebben best ook wel mooie zonnige dagen gehad, het weer moet je pakken zo het komt.
Al met al een meer dan geslaagde reis.

Groeten Wim
Noorwegen: juni 2019
We hebben een fijne vakantie gehad!
Fijne hotels, reis goed georganiseerd en mooie plekken gezien.
Het hotel in Grotli was echt super, heerlijk eten en super fijne mensen. Echt een aanrader voor anderen.

Groetjes, Harm en Kim
Noorwegen: juli 2019
Hallo MoorMotor Team,

Van doorwaaipak tot isopak, we hebben het allemaal gehad, vertrokken met 33 graden en met 1 graad en sneeuw van Tyinkrysset naar Grotli! Wat hebben we genoten van deze reis, in 1 woord geweldig, precies zoals we van jullie gewend zijn, alles voor de klant tot in de puntjes geregeld, TOP.

Om geen "snelweg" kilometers te hoeven maken naar Buxtehude, hadden we op de heen-en terugweg een hotel geboekt in Lienen (Teutoburgerwoud). Vanaf Buxtehude, dus jullie reis met veel plezier en nog meer indrukken gereden en gevaren. Helaas was Dalsnibba in verband met de sneeuw afgesloten, maar het is toch gelukt om enkele mooie foto's te maken op een wat lager gelegen stopplaats. Iedere dag weer enkele mooie stopplaatsen waar je even van de plaatselijke lekkernijen kunt proeven, wafels, pannenkoeken enz, heerlijk. Het extra dagje Ulvik is ook goed bevallen, konden we op ons gemak naar Osafelljet, daar weet je echt niet wat je ziet, zo prachtig. Ook kwamen we in Ulvik en Hovringen, Marion & Freek tegen, die ook jullie reis aan het rijden waren, daar hebben we onder het genot van een drankje de ervaringen kunnen uitwisselen.

Al met al weer een geweldige reis, het is wel zo dat we nog een keer terug gaan, want Noorwegen heeft toch wel ons (motor) hart een beetje veroverd.

Hans & Astrid
Noorwegen: juli 2019
De reis was een geweldige en unieke ervaring,de uitgestippelde routes en bezienswaardigheden waren echt in orde,echt alles goed georganiseerd waardoor we nergens geen problemen hebben gehad.
Ook bij aankomst van de hotels werden we goed ontvangen en wisten ze van onze komst.
Zoals ook jullie vermeld hadden zijn de hotels niet de grote luxe maar het eten was overal dik in orde.
Als er een minpuntje was zijn het net die twee hotels waar we 2 nachten moesten verblijven die het minst waren, daar hadden wij liever naar 1 nacht doorgereden.
Bij deze hartelijk dank voor onze reis zo goed voor te bereiden, wij hebben ervan genoten.

mvg.
Patrick & Hermine

Zwitserland-ZwarteWoud

Zwitserland-ZwarteWoud: juni 2019
Mooie reis, het weer was goed voor motorrijden van 2,5 tot 25 graden.
Jammer dat wij te vroeg waren, want het merendeel van de passen waren gesloten. Helaas, maar waar, dus zoeken naar een alternatief.
De wel gereden routes waren goed.
De hotels waren goed en in Zwitserland was het contact met de eigenaar zeer goed.
Zwitserland is wel duurder dan Duitsland maar dat was bekend.

Tonny
Zwitserland-ZwarteWoud: juni 2019
Begin juni hebben mijn vrouw en ik allebei op de motor de Zwitserland-Zwarte woud toer gemaakt.
De hotels waren goed en in elk hotel konden de motoren binnen staan.
De bergpassen waren heerlijk om te rijden met geweldige haarspeldbochten en mooie vergezichten.
Het asfalt was goed om te rijden.

Frans en Ria
Zwitserland-ZwarteWoud: juli 2019
Mooie reis en hele goede routes met veel afwisseling, erg genoten daarvan.
Hotels allemaal netjes en bij vele een heerlijk ochtend buffet alleen Sedrun vonden wij wat minder alles is voldoende, maar geen aparte mogelijk om even lekker te zitten.
Het is een druk hotel restaurant, waardoor je op de tweede plaats staat en daar vonden wij het ochtend eten ook iets eenvoudiger.
Eigenaar en personeel deden zeker hun best dus verder voldoende.

Moormotor bedankt maar weer en op naar een volgende vakantie en kijken nu al uit naar jullie programma voor volgend jaar .
Bedankt voor deze mooie vakantie, motorgroet
Inge en Hans

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juni 2019
Groepsreis Oostenrijk Dolomieten.
Schitterende reis, prima georganiseerd, schitterend weer en achteraf nog een schitterende fotoserie van Moore motorreizen!
Aan te bevelen.
Henk
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2019
Groepsreis Oostenrijk Dolomieten.
Een goed georganiseerde reis, waarbij Maurice en Martine ook als reisleiders probeerden om het eenieder naar de zin te maken.
De routes waren heel nauwkeurig gemaakt. Mooie routes met veel goede maar ook wel eens minder goede wegen (maar het hoeft tenslotte ook geen circuit te zijn).
Als er omleidingen in de routes zaten werd die de avond van te voren al aangegeven en ook hoe je deze kon omzeilen (zéér goede voorbereiding door leiding).
Met de koffie stops en lunch erin is het ook goed geregeld.
De hotels in Bad Urach en Col di Rocca waren uitstekend en in Oetz goed.
Kortom een hele mooie en gezellige motorvakantie.

Gradus
Oostenrijk-Dolomieten: augustus 2019
Het was weer een geweldige reis. Eerste Hotel in Oostenrijk was netjes met mooie kamers en heerlijke loop in douche.
Het Hotel in Italie was ook top met heerlijk diner en ontbijt en mooie kamers en vriendelijk engels en duits sprekend personeel.
De routes waren prachtig om te rijden. Een aanrader.
Dolomieten is prachtig gebied met allerlei soorten wegen.

Bert