1. Je bent hier:
  2. home
  3. klanten reacties

Klanten over MoorMotor

Reacties seizoen 2016

Luxemburg

Luxemburg: april 2016
Leuke groepsreis gehad in Luxemburg. Vooral doorgaan met deze combinatie van kleinschalig, prima onderkomen en prima ondersteuning op de weg. Succes!
Bim en Klaas
Luxemburg: april 2016
Leuke groepsreis gemaakt met de nieuwe routes, de "oude" hadden we al eens individueel gemaakt, maar waar halen jullie de weggetjes weer vandaan!
Het weer viel erg mee en de medereizigers waren aangenaam gezelschap. Gaan we nog eens doen.

Lillian Lokkertsen
Luxemburg: mei 2016
Hallo,

We hebben een hele mooie trip naar Luxemburg gehad. Natuurlijk hadden we erg veel geluk met het weer tijdens het Hemelvaart weekend, maar ook de routes en het hotel waren prima verzorgd.
Leuke, afwisselende routes met meer dan voldoende variëteit in stuurwerk. De routes werkten ook prima op onze Garmin navigatie systemen.

Het hotel was netjes, het ontbijt prima en de mensen erg aardig. Door het goede weer hebben we eigenlijk geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten dan het terras. J

Groet,
Berry
Luxemburg: mei 2016
Dag moormotor team,

We hebben een geweldige vakantie gehad. Het weer mocht wel beter, maar daar kunnen jullie niets in betekenen ;-).

De routes waren zeer mooi en we hebben echt heel erg genoten. Hotel was ook top! Mooie kamer met lekkere bedden.

Wij (ik) heb eigenlijk geen echte verbeteringen voor jullie.

Bedankt voor deze fijne en mooie reis.

Gr Rob
Luxemburg: juni 2016
Beste MoorMotor team,

Wij komen net terug vanaf een fantastische reis door Luxemburg.
De door jullie opgestelde motorriten zijn geweldig, bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Ap, Daan en Ruud
Luxemburg: juni 2016
Leuke / spannende routes, zeker voor een beginnende motorrijder. Soms te lang, maar dan hebben we de route zelf ingekort.
Groot Hertogdag meegemaakt 23 juni, alle winkels dicht. Heel veel festiviteiten in Luxemburg stad.
Bij problemen snelle reactie van Moormotor, dit is zeer te waarderen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Hans en Anja
Luxemburg: juni 2016
Dag mensen van Moormotor.
Wij hebben een prima trip achter de rug. Het weer zat mee en dat helpt natuurlijk wel. De hotels waren prima. Gastvrijheid in de Eifel en veel luxe in Luxemburg vielen op. De routes waren fantastisch. We zijn op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen. Ook goed qua afstand en tijd.
Dank voor jullie service en snelle handelen. Komen zeker bij jullie terug en zal jullie in mijn omgeving zeker aanraden voor dergelijke vakanties.
Nogmaals dank en tot een volgende keer.
Michiel
Luxemburg: juli 2016
Hallo motorvrienden,

Leuke trip naar Luxemburg. Hotelkamer ietsje minder, maar dat wisten we omdat we amper twee dagen voor vertrek geboekt hebben. Routes prima, zelfs voor de Boom! Gps van Harley.

Jammer van de vele wegenwerken in Luxemburg waardoor we een paar keren inventief moesten zijn. Daar kan moormotor uiteraard niks aan doen.

Wij komen zeker terug voor een volgende leuke trip.

Rudi en Regina
Luxemburg: juli 2016
Beste MoorMotorTeam,

We hebben het heel goed gehad in Luxemburg. Goed hotel en goede routes.

Ik was vrij laat met boeken, maar dat hebben jullie erg netjes geregeld allemaal. Kortom tevreden motorrijder hier.

Met vriendelijke groet,
Marco Leijten.
Luxemburg: september 2016
Hallo Martine en Maurice,

Wij hebben enorm genoten van onze motorreis in Luxemburg. In de eerste plaats dank zij de prachtige routes. De wegen waren heerlijk strak geasfalteerd en dus even fijn om te rijden. Over het hotel met de luxe kamer niets dan lof. Heel veel kastruimte, net wat een motorrijder wenst.
De Perekop was voor mij heel apart. Op mijn 12e jaar voor het eerst met mijn ouders naar Luxemburg en toen ook daar geweest. Ik moet zeggen dat die rots niets veranderd was, maar ik dus wel.

Voor Maurice nog een taak om de Belgische binnenwegen net zo vlak te maken als in Luxemburg.
Nog onze dank dat jullie het prachtige weer besteld hadden. Dus klopt het gezegde van meer dan alleen asfalt.

Met vriendelijke groet,

Ank & Siem Buis
Luxemburg: september 2016
Echt super was onze motor reis!

Goed hotel
Goed weer
Goede wegen
Goed eten
Mooie routes

Zeker voor herhaling vatbaar
Groet Theo en Brigit

Sauerland

Sauerland: mei 2016
Beste Moormotor,
Dit jaar voor het eerst een motorreis via jullie geboekt. Echt, wat een waanzinnige reis hebben jullie in elkaar gezet! De routes zijn zeer afwisselend en voor ieder wat wils, ook de afstanden (inclusief de mooie stops) die jullie heb gehanteerd waren top. Niet te lang, niet te kort. Het hotel was zeer goed verzorgd en het personeel erg klantvriendelijk. kortom: dit smaakt naar moor! ;-)
Met vriendelijk groet,
Stefan
Sauerland: mei 2016
Beste MoorMotor Team,

Dank voor het mooie weekend in het Sauerland. We hebben een enorm weekend beleefd, puike routes gereden. Dit is toch wel even een complement waard voor de organisatie Moormotor.

De route op dag 2 was geweldig, wat een mooie omgeving deze bergen en dalen wat een panorama.
Het weer begon op vrijdag met wat miezelregen maar dat mocht de pret niet drukken en in de loop van de ochtend werd het droog en bleef het droog.nZaterdag een hele mooie dag, zonnig en een geweldig dag voor een toertocht. Zondag ochtend was het ook nog zonnig en droog ’s middag begon het te regen. Dus was het nog steeds genieten.

De bezienswaardigheden die in het parcours van dag 2 waren opgenomen waren zeker de moeite van het bezoekje waard. Tot Slot, de inwendige mens en het slapen was in goede handen in het hotel, we werden er zeer goed verzorgd. Compliment. Ook namens Dick en Leo wil ik jullie hartelijk dank voor dit onvergetelijke weekend

Met vriendelijke groet,
Cees Boos
Sauerland: mei 2016
Beste Moormotorteam,

Ik heb een prachtige trip naar het Sauerland gehad. Mooie routes, veel bochten, rijden in heuvelachtig terrein ervaren. Weinig verkeer voor of achter mij, lekker eigen tempo kunnen rijden. Navigatieroute klopte ook perfect, ook met mijn alternatieve Gorider apparaat! Complimenten voor de uitgekiende routepunten. Hotel was perfecte ontvangst, mooie kamer. Hagelnieuwe sauna en meer. Goed eten. Wel heel rustig. Drie andere motorrijders en een handvol wandelaars. Ben vanwege verwachte regen een dag eerder al naar huis gereden. Sauerlandroute maar deels kunnen doen. Werd wel een lange dag zo, beetje stijf toen ik thuis kwam.

Bedankt! Jullie zien mij nog wel eens terug. Misschien dan samen met mijn vrouw, die niet (mee)rijdt, maar wel graag wandelt. Lijkt me prima te combineren.

Vriendelijke groeten,
Henry van Heijster
Sauerland: september 2016
Onze eerste reis naar de bergen. Reis was prima georganiseerd en het hotel was perfect. Smaakt naar meer, tot volgend jaar.

Hennie en Appie

Moezel

Moezel: mei 2016
Hallo MoorMotor Team,

We zijn weer thuis van onze Moezel reis. De routes en het hotel waren zoals altijd PRIMA. We hebben een klein beetje pech gehad met het weer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wel hebben we 2 afsluitingen gehad die er mogelijk langere tijd uitliggen en waar we dus van de route zijn moeten afwijken. Het hotel is een echte aanrader, gezellige mensen en prima zitten daar op het terras. Eten is voortreffelijk en het ontbijt gewoon GOED, je komt niets tekort.

Hans van der Ven
Moezel: juni 2016
Hallo Martine en Maurice.

Wat was het weer fantastisch. Vanaf de eerste km tot aan de laatste km alleen maar genieten. Wij hebben super weer gehad en steeds buiten kunnen eten. De regenpakken niet nodig gehad. Dus dat zegt genoeg. Hotel was top en de mensen super aardig en gezellig.

Leuk om jullie daar weer even te mogen ontmoeten en hopen dat jullie toch ook wel droog hebben kunnen rijden. We zijn weer veilig thuis gekomen.

Dank voor het mooie trip en tot de volgende keer

Fred en Francis
Moezel: juni 2016
Wat een fantastische reis en wat een beleving!

De omgeving van de Moezel kan na elke berg en na elke bocht weer anders zijn. Mooie vergezichten, mooie velden waar zomaar opeens een hert aan het dartelen is op een afstand van 10 meter.

En niet te vergeten wat een super fijne routes. De afstanden waren prima uitgekozen en de bochten en wegen zijn daar goed!! In één woord genoten!

Daarnaast was het hotel ook nog eens modern, met goede licht werende gordijnen en een goed bed. En het ontbijt in de zon op een modern terras is natuurlijk ook mooi meegenomen.
De pizza's uit de steenoven waren ook overheerlijk.

De Moezel is een echte aanrader voor de motorrijder en de liefhebber van korte en lange bochten!

Selina, Ilona en Elize
Moezel: juli 2016
We hebben een fijne 4 daagse motorrit gehad, en mooie afdalingen gedaan, met mooie uitzichten.
Hotel was prima, zeer gezellig, met een prima keuken, voor herhaling vatbaar. Voor alle motorrijders een aanrader.

Nel & Gerard
Moezel: september 2016
Goedemorgen,

Wij hebben een geweldige trip gehad. Goede wegen, prachtige omgeving en heerlijk onderkomen in het hotel.

Groet, Denies
Moezel: september 2016
Prachtige reis met heel mooie routes, prima hotel ,klantvriendelijk en een prima verzorging.

Fedde en Trienke Gros

Harz

Harz: mei 2016
Beste Martine en MoorMotor team,

Bij aanvang van ons weekeind in de Harz keken we naar het weerbericht
en werden daar niet vrolijk van! Maar zaterdag toch goed aangekleed op pad. In Nederland nog een bui en daarna niet meer. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw en gastheer en verwezen naar onze ruime kamer met lekker bed en douche.

De dagen erna hebben we alle soorten weer voorbij zien komen, maar gelukkig niet alleen grijze luchten. De routes waren mooi en de bezienswaardigheden onderweg ook de moeite waard.

Wel regelmatig een wegonderbreking op de route, maar dankzij de feestdagen konden we hier toch vaak doorrijden (het bord geen toegang negerend).

Kortom, we hebben ondanks het weer toch genoten!
Tip: restaurant in Altenau, Gaststätte am Rothenberg (10-15 min. lopen vanaf het hotel

Groeten van Paul en Petra
Harz: mei 2016
Wij zijn maandag avond 30 mei terug gekomen van onze rit naar de Harz. We hebben een prachtig weekend gehad met veel mooie stuur wegen . Hier en daar wat slechte weg maar daar was al op gerekend. Het verblijf in hotel Engel in Altenau was helemaal voor elkaar. Bij aankomst stond de garage deur al open en konden de motoren zo naar binnen worden gereden. Een prima hotel voor de motorrijder met zeer gastvrije gast heer en dame. Wij hadden half pension geboekt en ook bij het restaurant Meier was alles prima voor elkaar.

Een echte aanrader voor een geslaagd weekend.

Annemarie Koomen
Harz: mei 2016
Prima reis, mooie groene omgeving. En snaarstrakke wegen, heerlijk voor het bochtenwerk. Hotel was ook prima, met aardige gastvrije Nederlandse eigenaren. Kortom een prima optie om er even lekker tussenuit te zijn.

Groeten Gerben
Harz: mei 2016
Beste Martine,

Hierbij een reactie van onze motortrip “ Fullgaz im die Harz”.
Het zag er naar uit dat thermokleding noodzakelijk zou zijn, op de webcam van Altenau lag een paar dagen geleden zichtbaar nog een laagje sneeuw. En wij hebben ook nog sneeuw onderweg in de berm zien liggen. Maar de weergoden waren ons goed gezind, het werd in 2 dagen van een koude lente meteen een warme zomer, van 9 naar 29 graden. Daarom alleen al was het een zeer geslaagde motortrip, elke dag een strak blauwe lucht en geen spat regen. Wij werden in het hotel met een ouderwets welkom door de gastheer en verdere familie ontvangen, wij voelden ons meteen met een biertje op het terras in de zon thuis. De 3 persoonkamer is fris en schoon, goede douche en boxspringbedden. Met alle motoronderdelen die je moet meeslepen naar je kamer is er net voldoende ruimte. Kortom, goede locatie met schappelijke consumpties prijzen en een volledig ontbijt.

De routes waren weer als vanouds, klopte tot op de meter met leuke tips om te stoppen voor lunch of bezienswaardigheid. Het is een verademing om weer eens een bocht voluit uit te kunnen accelereren zonder dat je wordt getorpedeerd door een drempel. Het is soms net een circuit zulke mooie doorgaande bochten zijn wij tegengekomen.

Verder gelukkig geen pech of andere vervelende zaken meegemaakt, alleen maar veel plezier met elkaar gehad, uitzonderlijk mooi motorweer en genieten van de natuur in de Harz. Het was een top motortrip. Martine en moorteam, dank voor de goede voorbereiding en begeleiding, en tot een volgende keer, mede namens Nico, Anthony, Erik, Peter, Martin en mijzelf (Reinoud).
Harz: juni 2016
Beste Martine,

Het is ons zeer goed bevallen. Mooi gebied, lekker weer (waarvoor dank), goed hotel met buitengewoon gastvrij ontvangst van Engel en zijn vrouw. Ontbijt goed, kamer met douche zeer goed. Heerlijke bedden. Diner buitenshuis bij gastvrije restaurants en zeker voor die prijs much value. Vroeg naar bed, want in Altenau is verder niet veel te beleven. Route op de tweede dag niet helemaal gereden vanwege wegafsluiting in verband met werkzaamheden; in de navigatie geen problemen tegen gekomen.

Kortom: drie heel tevreden mannen over de door jullie aan geboden trip.

groet,

Roderick
Harz: juni 2016
Wat een heerlijke trip en wat fijn dat dit op zo korte termijn nog geregeld kon worden. We hebben heerlijke kilometers gemaakt en en passant ook gevonden dat dwars door het Sauerland heen rijden leuker is dan de snelweg en dat dat niet veel meer tijd kost!
We zijn in Thüringen steeds om de buien heen gereden en dus vrijwel niet nat geworden. Overigens leek Thüringen ons nog vrij onontdekt, niet veel toeristen.

Kortom, we hebben genoten!
Dank jullie wel voor de organisatie en tot de volgende keer

Groet
Paul
Harz: juni 2016
Dag Martine,
Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad! Leuke ontvangst, schoon en comfortabel hotel met een heerlijk ontbijt. Goede routes, het weer was heerlijk of viel mee. Fijne omgeving, leuke steden, hoofdzakelijk goede wegen. Kortom fijne dagen gehad.
Tot de volgende keer!
Groet, Nancy en Leo
Harz: augustus 2016
Hallo Martine

Net terug van de Harz. Geweldig gestuurd en prachtige dagen gehad. Voor de première met MoorMotor en dit is zeer goed bevallen. Het weer zat natuurlijk geweldig mee alhoewel maandag een regendag was.

Het hotel was een topper. Schoon, leuke ruime kamers, goed en schoon sanitair en geweldig gastvrije mensen (Engel en Detty) die een ontbijt tevoorschijn toverden dat klonk als een klok. Ook de warme maaltijd bij Café Meier was eenvoudig maar uitstekend.

Wij hebben in ieder geval GENOTEN!!!!!

Vriendelijke groeten

Jan en Marieke
Ria en Geert

Thuringen

Thuringen: juni 2016
Gisteren voldaan en veilig thuis gekomen van een hele fijne week motorrijden in Thüringen, Duitsland.

Als je de weersvoorspellingen vooraf had geloofd dan zou het veel geregend moeten hebben maar de praktijk was gelukkig anders. Zeker, regelmatig een bui gehad doch veel meer tijd was het droog en een zeer aangename temperatuur om te rijden over heel veel mooie en fijne wegen en weggetjes. Geweldig gewoon. Heel ontspannen kunnen rijden en daardoor veel kunnen genieten en zien van de mooie groene omgeving en bijtijds kunnen stoppen bij bezienswaardigheden.

De routes waren prima verzorgd met uiteraard de "spannende" discussies tussen de Garmin en TOMTOM rijders. Gelukkig kwamen we wel steeds op het einde van de dag uit bij het zelfde hotel 

Deze hotels waren zonder uitzondering prima van kwaliteit en we werden overal zeer hartelijk ontvangen. Werden gewezen op een goede plek om de motor te stallen tot zelfs het aanbod om natte kleren te drogen. Heel gastvrij allemaal. De biertjes, de diners en ontbijten waren ruimschoots voldoende en van prima kwaliteit.

Een kleine aanbeveling kan wellicht zijn dat je bij de vele wegopbrekingen/baustellen de juiste omleiding/U moet volgen, want even een ander weggetje vinden kost heel veel tijd, draaien en keren en brengt je snel van de route af.

We zullen ongetwijfeld nog een keer bij MoorMotor aankloppen voor een volgende trip met onze groep motor vrienden

met vriendelijke groet,
Ton Nabben

Zwarte Woud

Zwarte Woud: mei 2016
Na het tonen van de MoorMotor folder aan mijn motormaat Jan besloten we gebruik te maken van individuele 5-daagse reis Zwarte Woud / Schluchsee. We zijn net terug en we vonden het geweldig.

Het informatiepakket en overige informatie vooraf was duidelijk en een leuke aanloop naar de vakantie. De bestanden voor de navigatie (in mijn geval Garmin Zumo 550) werkte prima.

Het Zwarte Woud is prachtig en dankzij MoorMotor zijn we op prachtige trajecten (met heerlijke kronkelwegen) gekomen die we anders zeker hadden gemist. Het hotel was helemaal naar wens (mooie omgeving, schoon, ruime kamers, prima ontbijt en fijne sauna). De motoren konden we netjes in een garage wegzetten. De gastheer en dame waren erg vriendelijk. Volgende keer gaan we zeker weer gebruik maken van een MoorMotor reis. Een aanrader.

Richard
Zwarte Woud: mei 2016
Geachte MoorMotor team,

Al weer een paar dagen terug van onze reis door het Zwarte Woud. Gezien onze eerdere ervaringen met jullie waren de verwachtingen hoog gespannen. We moeten zeggen ze zijn volledig uitgekomen. Het was geweldig; de routes (hoeveel bochten wil je hebben), de hotels waren super (4-gangen diner naar keuze!), ondanks de vele wegomleggingen toch uitstekend instaat op basis van het routeboek de weg te vervolgen. Gevolg van dit alles dat we, ondanks de vele regen, hebben kunnen genieten van een heerlijk ontspannen vakantie, dank daar voor. Tot de volgende keer.

Groeten,

Loes en Marco
Zwarte Woud: mei 2016
Samen met collega motorrijder deze 5 daagse tocht gemaakt. Als eerste een uitmuntende service vooraf, zoals alle gegevens hotel, omgeving en de routes zowel op Garmin als Zumo.

De route erheen tot Freiburg zelf kunnen bepalen, maar vandaar een schitterende route als voorproefje van het Zwarte Woud richting Hotel. Dit hotel voldeed aan al onze verwachtingen. 2 heerlijke bedden alsmede goed schoongemaakt en van alle luxe voorzien. De garage om de motor te stallen ook goed geregeld. Enkel de schuine helling naar 2 zijden toe is effe opletten! Hotel is het niet te noemen, maar meestal is er wel iemand aanwezig en drankjes zijn altijd beschikbaar uit de koelkast of op kamer (thee en koffie).

Wij hadden geboekt inclusief diner. Dit moest in een restaurant iets verderop genuttigd worden, maar geen enkel probleem. Ook hier een goede, hartelijke ontvangst en daar 4 dagen van een heerlijk 3-gangen menu genoten.

De routes van moormotor waren uitstekend en gaven een juiste indruk van het Zwarte Woud. Enkel het weer liet wat te wensen over, maar daar kan de reisorganisatie helaas niets aan doen. De eerste 2 dagen waren gelukkig droog en zelfs warm te noemen. De laatste route viel beetje in het water en door enkele wegreparaties moesten we veel van onze route afwijken. Met een stevige onweersbui het voor gezien gehouden, ondanks dat we toch bijna de gehele route hadden voldaan. De terugweg was ook op route vastgelegd, maar door tijdgebrek (1 dag huiswaarts) dit overgeslagen.

Al met al een schitterende belevenis om zo het Zwarte Woud via MoorMotor per motor te verkennen. Het stadje Schluchsee is in deze periode nog ietwat uitgestorven, zeker met het mindere weer. De plaatselijke Irish Pub was iedere avond gelukkig open voor een laatste versnapering op de dag. Kan het eenieder aanraden en kijken zeker terug op een mooie motorreis en gaan eventueel hier nog eens een andere bestemming bekijken.

Jan
Zwarte Woud: juli 2016
De trip is super verlopen, we hebben veel plezier beleefd van de tochten. De overnachtingen
waren super, geen enkele klacht. Kortom we zijn zeer tevreden klanten van MotorMoor.
Bedankt.
Ans en Meindert

Oostenrijk-Dolomieten

Oostenrijk-Dolomieten: juni 2016
Met 3 man op vakantie geweest richting Oostenrijk en van daar uit door naar de Dolomieten. De vakantie is goed georganiseerd door MoorMotor en is op maat gemaakt, aangezien er 1 persoon later kwam en 1 persoon weer eerder weg moest. Om deze reden zijn we met de auto en trailer met daarop 3 motoren, richting Oostenrijk gegaan.

Toen we de eerste dag (veel te laat) aankwamen in het hotel, werden we zeer gastvrij ontvangen. Ze hadden zelfs maaltijden achter gehouden zodat we rond 22:00 nog warm eten konden krijgen! De motoren konden daar in de garage gestald worden en zoals afgesproken en geboekt, konden we de auto op het parkeerterrein laten en de aanhanger achter de garage. Het hotel is op zich schoon en netjes, maar wel verouderd.

Na 2 overnachtingen in Oostenrijk was inmiddels de derde persoon ook op Innsbruck geland en die dag doorgereden naar Col di Rocca in Italië. Ook daar kwamen vanwege ontzettend noodweer, waar we dus op motor doorheen moesten, wederom laat aan. In dit hotel zijn we 5 overnachtingen gebleven en de eigenaren zijn super gastvrij en behulpzaam. In dit hotel was het avondeten goed maar het ontbijt en de desserts waren gewoon echt top, aangezien het een Pastry Hotel is waar ze alle zoetigheden en ijs zelf maken.

Vanaf aankomst in Italië alleen maar mooi weer gehad en door de routes, die ruim voor de vakantie werden aangeleverd, door zeer mooie omgevingen gereden. Door MoorMotor was een uitgebreide informatiepakket opgestuurd met meerdere bezienswaardigheden, maar op het indrukwekkende bezoek op de Marmolada (3265m hoogte) na, hebben wij hier geen gebruik van gemaakt.

Al met al een zeer goed georganiseerde vakantie! Ik kan MoorMotor iedereen aanraden!

Gerrit Jan
Oostenrijk-Dolomieten: juni 2016
Deze reis heb ik afgelopen juni gemaakt. Op eigen verzoek is het reisschema aangepast omdat ik graag de Stelvio Pas wilde rijden.

De eerste dag naar Bad Urach gereden. Het hotel daar is prima. Vriendelijk personeel en ook het eten was goed verzorgd. Motor kan in de garage. Bad Urach is een allerleukst plaatsje om eens doorheen te struinen. De oude vakwerkhuisjes te bekijken. Als je langer hier zou blijven zou je de heilzame bronnen kunnen bezoeken.

De route van Bad Urach naar Oetz verloopt via prachtige weggetjes. Het stuk snelweg ben je snel weer vergeten in Oostenrijk. Het hotel in Oetz is heerlijk. Rijkelijke maaltijden vriendelijk personeel en je motor kan in de garage. Ik heb het korte rondje Oetz gereden. Verassend wat je tegen komt op kleine weggetjes en verassende vergezichten.

Van Oetz naar Bormio over de Stelvio pas was wederom een geweldige route. De Stelvio pas was voor mij een Bucket List item. En die kan er vanaf. Ook erg leuk dat in bocht 8 een fotograaf zit die mooie foto’s maakt van jou op je motor. Bormio is een erg leuk plaatsje. In dit tijdelijke hotel spraken ze slecht andere talen en waren ze onvriendelijk, maar de route naar Col di Rocca maakte veel goed. Ik dacht dat de Stelvio een hoogtepunt zou zijn maar in de dagen erna heb ik veel mooiere routes gereden. Deze route was eerst tam maar daarna de Passo di Gavia op. Echt schitterend! Daarna door wijngaarden om ineens in de ruige Dolomieten aan te komen.

Het hotel in Col di Rocca heeft weinig superlatieven nodig. Ik heb op basis van half pension gezeten. Ik zou zeggen, ontdek het ontbijt en avondeten met dito desserts. Helemaal top! Alleraardigste mensen daar. De routes daar waren voor mij adembenemend. De routes lijken af te wijken van wat het gros daar rijdt. Wanneer ik ineens afsloeg, zag je zo’n club andere rijders snel stoppen om te kijken waar die Hollander heen ging. De routes zijn mooi afwisselend. Leuk om op de top van een pas even te stoppen en wat van gedachten te wisselen met andere motorrijders.

Het meest lullige dat ik mee maakte was dat ik bij het afdalen in gehaald werd door zo’n klein Italiaantje op een racefiets. Dat kwam helemaal goed bij de daaropvolgende beklimming. Je bent gewaarschuwd.

Ja, en dan weet je dat de Romeinen met wegen zijn begonnen. Dat kunnen ze nog steeds niet laten, werken aan de weg. In een paar gevallen leidt dat tot een afwijking van de opgegeven route. Beetje spanning en avontuur hoort erbij toch? Ik kan deze reis echt aanbevelen! Wel zou ik met heen en weer rijden vanuit Nederland echt de tijd nemen. In één dag naar Oetz is te veel, zeker omdat je aan het einde moe bent en dan de bochten komen.

Hans Busch
Oostenrijk-Dolomieten: juli 2016
Hoi Martine,
Wij hebben het helemaal top gehad!! Mooie routes, prima hotels en heerlijke maaltijden. Wij vertrokken met lichte regenbuien maar het werd steeds beter. Op de heenreis naar Oostenrijk prima motorweer en zagen wel dat het behoorlijk had geregend. Hotel eigenaar in Oostenrijk zei dat op onze aankomst dag het weer net een beetje beter was geworden. Ook naar en in Italië was het schitterend weer, tot wel 30 graden. Ook in de sneeuw hebben wij nog gelopen op de Marmolada gletsjer, een aanrader………vanuit het hotel een dagje lekker lopen naar de kloof en daar de lift naar boven, je bent de hele dag op pad. Het eten in dit hotel is “killing”, je neemt je voor om niet te veel te nemen maar alles is daar zo lekker…………..dus het motorpak zit weer wat strakker nu.
Terugreis was een ander verhaal, ik heb nog nooit zo veel regen gezien als daar in ons hotel in Oostenrijk. Wij zaten op het overdekte buitenterras heerlijk te eten maar moesten naar binnen vluchten, niet gewoon meer. De weg voor het hotel was een waterval geworden. Een muur van water. Hele bomen gingen door de straat. Onze dag van vertrek naar de Moezel regende het ook achter elkaar. Aangekomen rond de moezel werd het weer stukken beter en konden wij ook daar weer op het terras buiten eten in het zonnetje. Maar laat in de avond begon het daar ook te spoken en regende het behoorlijk in de ochtend toen wij moesten vertrekken.
Maar …..kortom, wij hebben onze motorpakken getest en zijn droog thuis gekomen. De meeste regen valt immers naast je neer. Wij kunnen in ieder geval terugkijken op een heerlijke motorvakantie. Tot een volgende keer……!!
Groeten Patricia en Reinoud
Oostenrijk-Dolomieten: juli 2016
Hallo,

We hebben een top vakantie gehad, 3 dagen vanwege de regen niet gereden. Super heerlijk mooie ritten gemaakt en de hotels waren erg goed. Dus alleen maar positief.
Bedankt voor de mooie routes.

Groetjes Lenny en Martin
Oostenrijk-Dolomieten: augustus 2016
Hallo MoorMotor,

Wij hebben een geweldige vakantie gehad! Prachtige routes, prima hotels en fantastisch weer.
Goed geregeld allemaal, top, bedankt!

Groetjes,
Gerard en Anita Kamphorst
Oostenrijk-Dolomieten: september 2016
Beste Maurice en MoorMotor team,

Bedankt voor de uitstekende planning en begeleiding, die nodig bleek omdat de reis zo snel door jullie kon worden geregeld en de aangeraden controle van de gedownloade routes in combinatie met mijn software niet door mij werd gedaan.

De reis was geweldig met leuke verassingen zodat elke dag inclusief de terugrit naar Oetz weer een feest was.

Wij willen volgend jaar weer via jullie een motorreis gaan maken.

Met vriendelijke groeten, Nico en Hermy
Oostenrijk-Dolomieten: september 2016
Beste Moormotor team,

Willen jullie graag laten weten dat onze 10 daagse reis Oostenrijk Dolomieten zeer goed bevallen is en de routes zeer mooi en schitterend waren. Hotels zijn uitstekend en hotel in Italië is van buitengewone klasse en zeer vriendelijke eigenaren en erg behulpzaam.

Denk dat het niet de laatste maal was dat we reis met MoorMotor maken en volgend jaar zeker weer mooie reis kunnen uitzoeken bij jullie. Alles was zeer goed geregeld en informatie was zeer goed en de motorreis zullen we niet gauw vergeten.

Mvg,

Wouter en Cor

Zwitserland-ZwarteWoud

Zwitserland-ZwarteWoud: juni 2016
Met een extra tussenstop in Ernst de reis naar Zwitserland gestart bij MoorMotor.nl. Volop genoten van de reis. Hebben zon, regen, sneeuw en hagel onderweg gekregen, maar dat mocht de pret niet drukken. Super mooie en goed verzorgde reis, zoals beloofd in de reisgids met zeer goede hotels en diner in de avond. Daarna door Luxemburg met overnachting naar huis. En als alles goed is dan ben je als motorrijder snel tevreden, ondanks het slechte weer.

Maurice en Martine, bedankt voor de mooie reis en tot de volgende keer.

Hans de Boer (een Versys 1000LT rijder)
Zwitserland-ZwarteWoud: juni 2016
Ook dit jaar weer een hele leuke reis gehad. Helaas zat het weer tegen. Daar in tegen was de organisatie dik in orde. Zoals goede routes met POI,s restaurantjes waar je leuk kan eten, foto plaatsen en andere leuke stop plaatsen.

Tijdens één dag waar op het non-stop heeft geregend zijn we met de auto rond gereden dat was toch ook wel weer een plusje. En in het informatiepakket bevat veel informatie, zoals route informatie wat je op de route kunt tegenkomen en er staat ook in wat er in de buurt te doen is en waar motorwerkplaatsen en dealers te vinden zijn

Al met al heb ik een goede motor vakantie gehad.

Met vriendelijk groet

Tom Gussinklo
Zwitserland-ZwarteWoud: juni 2016
Beste MoorMotor team,

Inmiddels zijn wij teruggekeerd van een prachtige en onvergetelijke motorvakantie. Op één kapot achterlampje na, is de reis zonder mankementen/ongevallen verlopen.

Allereerst nogmaals onze hartelijke dank voor het organiseren van deze reis, het was voor jullie erg kort dag om dit te kunnen realiseren. Het was tot in de puntjes helemaal top!! Het heeft ons vanaf het begin van de reis het gevoel gegeven op vakantie te zijn!
De hotels waren gevarieerd, en elk hotel had zijn eigen charme en bediening. In Sedrun was het heerlijk vertoeven. De hotelier was een zeer relaxte vriendelijke man. Altijd geïnteresseerd waar we naar toe gingen en wat we gingen doen. Het was na elke dagtrip een fijn idee naar dit hotel te mogen terugkeren. En dan de knalrode Moto Guzzi voor de deur, die zo af en toe werd gestart voor een rondje.... Heerlijk om naar te kijken en te luisteren :)) Het weer heeft ook prima meegewerkt, er waren maar 2 dagen dat het iets minder was.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en het vertrouwen!

Met vriendelijke groet,
Matthieu Nieuweveen en Kitty Dreef
Zwitserland-ZwarteWoud: augustus 2016
Hoi!

Dank je wel voor het organiseren van deze vakantie. Het was voor het eerst dat we een motorvakantie op deze manier deden, maar het is zeker bevallen, en ik denk dat we het vaker zullen doen.

Complimenten voor de routes! We hebben allerlei mooie dingen gezien die we zelf waarschijnlijk nooit hadden weten te vinden. En ook fijn dat de routes 'kloppen': vaak zitten er allerlei foutjes in routes, waar mensen de verkeerde afslag hebben genomen en weer terug zijn gegaan. Maar dat was hier helemaal niet het geval. En bedankt voor de Panoramastrasse Oberaar tip, bij route E: wat een geweldig mooie weg! En de ijsgrot! Super! Ook handig om te weten is dat je in het hotel in Sedrun je kleren kan laten wassen voor 10 frank.

De in het informatiepakket vermeldde Gastekarte hebben we ook regelmatig gebruikt: we konden daarmee inderdaad gratis met de kabelbaan en de trein naar Oberalp. Handig!

Met vriendelijke groet,

Anna
Zwitserland-ZwarteWoud: augustus 2016
Beste Moormotorteam,

Wij hebben onze motorvakantie naar Zwitserland er helaas weer op zitten. Voor jullie de complimenten over de snelheid waarmee jullie dit voor ons hebben kunnen regelen. Wij waren door omstandigheden helaas niet in de gelegenheid om tijdig deze vakantiereis zelf te regelen. Alles was tot in de puntjes geregeld, geweldig om zo op vakantie te kunnen. Jullie informatiepakketten zien er echt geweldig uit, alsmede de routes die jullie hebben gemaakt (ze kloppen tot op de meter)

We hebben in de routes werkelijk alles wat een motorrijder zoekt aangetroffen, hoogtes, dieptes, prachtige afdalingen, prima asfalt, mooie omgevingen, werkelijk een aanrader voor eenieder die in Zwitserland wil gaan rijden. Een 10+. Dank jullie wel voor al dit voorstaande en als motorrijders ons zouden vragen bij wie ze moeten zijn zeggen wij volmondig MOORMOTOR, geen twijfel mogelijk.

Groeten, Erwin & Marion

Pyreneeen

Pyreneeen: juni 2016
Beste Martine (MoorMotorteam)

We hebben beide een Super vakantie gehad en veilig thuis gekomen. Leuke ervaringen opgedaan. Alles is goed verlopen. Het waren prachtige routes. Het weer is ons gelukkig meegevallen.

Bedankt voor de goede zorgen.
Tot een volgende keer.

Groetjes Coriko en Marianne
Pyreneeen: juni 2016
Hoi Martine en Maurice,
Afgelopen zaterdag weer teruggekomen uit de Pyreneeën, was TOP!
We hadden de heenweg over drie dagen verdeeld en zijn relaxed, tis vakantie tenslotte, voor een groot deel binnendoor naar Vielha gereden. Het hotel in Vielha was echt hartstikke goed, wel was het even wennen aan de inrichting. Over het ontbijt kan ik alleen al een heel verhaal schrijven, nog nergens zoiets gezien. Het ontbijt in andere hotels valt hierna alleen maar tegen.
In het hotel hadden we snel contact met twee echtparen die dezelfde reis geboekt hadden, was erg gezellig! Bij deze nog alle respect voor de achterop zittende dames, die ondanks het soms wat stevige tempo geen krimp gaven en ook nog gewoon voor en achteruit gefilmd hebben.
De routes waren hartstikke goed, het uitzicht vanaf de diverse passen en Cols was echt heel indrukwekkend. Zoals jullie weten zijn wij meestal nogal van het doorrijden, maar dit gaat erg slecht samen met om je heen naar de natuur kijken…
Ook het hotel en de routes in Ochagavia waren dik voor elkaar. Het grootste deel van de wegen ligt er helemaal top bij en het nodigt dan ook echt uit om eens lekker gas te geven (hebben we dan ook maar gedaan). Dat er toch af en toe stukjes weg zijn die wat minder zijn is snel vergeten als er weer en stuk “racebaan” komt.
Het Spaans eten is op zich prima en na enige oefening en onderzoek weet je ook van tevoren wat je op je bord krijgt (geeft af en toe wel leuke verassingen). Afijn, tis weer lekker geweest en we kunnen er weer even op teren tot volgend jaar.
Groetjes
Bart en van Arco ook
Pyreneeen: juni 2016
Hoi Martine,

We hebben weer een super vakantie gehad! De reis met de trailer en de motoren erop ging prima! In Nantua is een het hotel prima voor 1 nacht. Op de terug weg waren we daar op een dinsdag en dan zijn er wel wat restaurants dicht alleen bij het hotel en aan de overkant van die weg zou je kunnen eten.

In Vielha hebben wij het prima gehad, leuk personeel en de eigenaresse is echt heel vriendelijk. We maakte vaak even een praatje en op de terug weg hadden we daar nog een nacht en ze wist nog precies wie we waren. En het ontbijt daar is fantastisch!! Ze zijn flink de kamers daar aan het renoveren wordt netjes.

In Ochagavia hebben we het prima gehad. Prima hotel ook! We hebben vanuit beide hotels hele mooie routes gereden! We hebben 1 dag wat minder weer gehad toen we in Ochagavia naar het westen reden, dus die route hebben we afgebroken en zijn we terug naar hotel gegaan. Later zijn we naar de stad Pamplona gegaan....moet zeggen dat was erg leuk daar in de stad...nu waren wij daar op een zaterdag, maar het was er gezellig! Dus zou het wel iemand aanraden om toch even te gaan kijken in de stad daar.

De reis was weer super geregeld de hotels waren op de hoogte van onze komst en weer fantastische routes gereden! En met de auto en de trailer met de motoren is ons goed bevallen! Ps: de auto stond in vielha op de P2 parkeerplaats en daar heeft ie goed gestaan.

Bedankt weer voor het organiseren!
We kijken alweer uit naar een volgende motor vakantie!

Groeten,
Miranda en Dennis
Pyreneeen: september 2016
Beste medewerkers MoorMotor,

We hebben een prachtige vakantie met schitterend weer gehad. Hotels waren prima.
We hebben heel veel gehad aan het informatiepakket! Alles klopte, onze complimenten!!
Ook hebben we veelvuldig gebruikt gemaakt van de vermelde koffiestops, lunchstops en de restaurants om ‘s-avonds te dineren.

Hotel en ontbijt in Vielha is geweldig. Zo’n ontbijt voor een relatief klein hotel hebben we nog nooit meegemaakt. Het avondeten in ons hotel in Occhagavia was prima!
We wilden op onze (extra) vrije dag in Vielha gaan raften, maar op de dag zelf (zondag) was het al vol geboekt. Achteraf hadden we dat eerder moeten regelen. Ribeauvillé is inderdaad een prachtig plaatsje. We hebben ook nog om het meer van Nantua gewandeld en in Sainte Enimie een kanotocht van 7 km gemaakt en de straatjes bekeken.

Op onze vrije dag in Ochagavia zijn we naar Pamplona geweest. Een mooie stad met veel architectuur. Kortom, een zeer geslaagde vakantie! We zijn vaak met diverse motorreisorganisaties weg geweest. Qua informatiepakket steken jullie ver boven de rest uit! Geweldig!

Groeten van Hans en Anchel de Wit

Provence

Provence: juni 2016
We hebben een heerlijke reis gehad, prachtig rijden hier! Het verwondert ons steeds hoe jullie die weggetjes gevonden krijgen, echt super! We vallen van de ene ooooh in de andere ahhhh. Wat is het hier mooi. Het weer is goed, niet te warm zo'n 20 /24 graden dus dat is lekker zo. Soms was het weer ook hier in de war, maar dat had ook wel wat.

Hannelies en Eim
Provence: september 2016
Wat een mooie omgeving met vaak prachtig uitzicht. Castelane is erg gezellig. We vonden de Col de la Bonnette heel bijzonder, ook leuk dat we aan het strand kwamen.
Bas en Meindert

Schotland

Schotland: mei 2016
Goedendag MoorMotor team

Wij hebben een schitterende week gehad, geen spat water, en niet te warm. De routes waren schitterend, soms was het jammer dat er zoveel prachtige bochtjes in zaten, zodat je de omgeving niet zo goed in je op kon nemen.

De klim bij Kenmore was schitterend, blij dat we geen tegenliggers hadden. De hotels waren prima in orde, en de County inn in Peebles was super gezellig. Het links rijden ging eigenlijk best wel goed, maar het blijft toch een beetje onnatuurlijk. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Ook namens Auke bedankt voor deze schitterende geslaagde met mooi weer overgoten vakantie

Groeten, Henk
Schotland: mei 2016
Wij zijn met 4 man naar Schotland geweest, geboekt via MoorMotor. Ik kan het iedereen aanraden die graag naar Schotland toe wil en echt de mooie plekjes van het land wil zien. De routes zijn echt heel erg mooi en de hotels goed uitgezocht. Ik had dit zelf niet beter gekund. Dikke pluim voor jullie en waarschijnlijk volgend jaar weer een land via jullie! Heel erg bedankt voor deze ervaring!

Toos Verhagen
Schotland: juni 2016
Net weer terug van een prachtige reis door Schotland. Al vaak in Schotland geweest maar dankzij de goede gps-routes nu heel veel gezien. Het was de 3de keer dat we via MoorMotor geboekt hebben en het was echt fantastisch

Mieke & Hans
Schotland: juni 2016
Hallo Moormotor,

Wij hebben een fantastische trip gehad door het geweldige decor van schitterend Scotland. Bij elke bocht weer een ander fantastisch panorama met geweldige bergen en de meren. Het is onbegrijpelijk voor ons hoe jullie die wegen hebben gevonden, de dorpjes waar wij door heen reden waren sprookjesachtig, de hotels allemaal geweldig. De eerste tour van Newcastle naar Peebles liep niet goed doordat er een weg blokkade was en de TomTom die niet corrigeerde, daarom hebben wij zelf maar de weg naar Peebles opgezocht.
De hotels waren zeer goed en het ontbijt echt Britisch met bacon, eggs, blackpudding, sausijsjes, witte bonen in tomatensaus and toast heerlijk voor een keer. Het weer was voor op de motor zeer geschikt weinig regen beetje zon, 1 dag was nat en koud met een harde wind, zaterdag 18 juni was prachtig veel zon!
De wegen waren goed maar soms lagen er veel kleine steentjes en 2 kleine haarspeldbochtjes waren voor mij moeilijk te nemen maar het is gelukt. Waar weet ik niet meer precies, maar in zijn geheel een fantastische tour door Schotland. Wij hebben veel foto’s gemaakt om er thuis ook nog van na te genieten. We wilden eerst op ons zelf door Schotland touren en bij B&B aan gaan, alles was vol ( no vakanties ) maar ik ben blij dat Rob jullie (MoorMotor) heeft gevonden op de motorbeurs in Utrecht .
Vriendelijke groeten,
Jan de Jong
Schotland: augustus 2016
Hallo Moormotor,

Hierbij een verslagje van onze eerste ervaring met jullie als vakantieplanner. Kortweg TOP . Wij hebben van elke kilometer start/einde genoten. Ook al was het weer niet alle dagen schitterend, amper 4 dagen op 13 echt droog. Dan nog heeft Schotland zoveel natuurpracht te bieden dat je er de regen en wind voor lief bijneemt. Schitterende routes die je zelf bij meervoudig stoppen perfect kunt afleggen binnen goede termijn.

Charmante hotels en B&B met gastvriendelijke mensen maken dit alles nog zoveel aangenamer. Kortom deze motorreis was voor ons dan ook meer dan geslaagd.

Waarvoor dank MoorMotor,

Frank & Corine

Noorwegen

Noorwegen: juni 2016
Beste MoorMotor Team,

Net terug van een fantastische reis door Noorwegen, alles was perfect geregeld, de routes waren gewoon geweldig, prima afgestemd op motorrijders. Hotels, ontbijt en avondeten was niks op aan te merken, overtochten op de ferry's, alles prima in orde en de reisbeschrijving was top, en bracht vaak, de oplossing voor kleine probleempjes.
We waren met 7-en onderweg, en hebben allen, zonder uitzondering, een speciale, mooie, en goed georganiseerde reis gehad. En hierdoor volop kunnen genieten van onze vakantie.

MoorMotor team, bedankt van ons allen.

Henri Ghijsen
Noorwegen: juli 2016
Hallo MoorMotor Team,

Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad, de ritten in Noorwegen waren grandioos en veruit de mooiste die we tot nu toe hebben gereden. De verblijfplaatsen waren voortreffelijk al moet ik zeggen dat de eerste in Ulvik mij het beste beviel. Het appartement was ook formidabel. Alle andere voldeden prima, alleen het verblijf in Øyer viel wat tegen vanwege het feit dat het een hotel is voor gezinnen met kleine kinderen. De kamer en het eten waren prima, maar tussen de ouders en kinderen horen niet echt Motorrijders.
Als puntje dat kan worden toegevoegd is het vastzetten van de motor op de boot, dit was zeker op de heen weg nogal een strijd, Fjordline was niet echt behulpzaam. Bij Stenaline waren ze behulpzamer. We zijn er wel uitgekomen samen met de motorijders om ons heen, maar een kort instructie filmpje zou kunnen helpen denk ik. Dus in het algemeen waren we zeer tevreden en is deze reis zeker aan te bevelen.

Wat MoorMotor betreft de communicatie met jullie is subliem en de verstrekte informatie was zeer volledig. Persoonlijk heb ik dat nog niet eerder zo goed meegemaakt.

Dank voor jullie uitstekende service

Menno van Beilen
Noorwegen: augustus 2016
Hallo team van MoorMotor,

Wij hebben een heerlijke trip achter de rug en we kijken met veel plezier terug op deze onvergetelijke ervaring! Van de voorbereiding tot en met jullie mailtje bij thuiskomst zijn we erg tevreden over MoorMotor.

De extra uitbreidingsdagen zijn ons prima bevallen, zowel het hotel als de routes in Telemarken (rondom Vradal) zijn leuk! De route van Vradal naar Ulvik via Hardangervidda was fantastisch en ondanks de regen en kou hebben we een fantastische rit gehad.

We zijn in het zuiden van Noorwegen begonnen en dat voelde voor ons als een mooie start voor het grotere werk met bergen, hoogvlaktes en onverharde wegen. Wij zijn meer mensen van de natuur dan van steden dus het was prima uitgezocht! Sowieso waren er veel adressen waarop we meteen enthousiast herkend werden als “Ah, from MoorMotor” en dat was fijn om te merken.

De bezienswaardigheden die op de navigatie werden aangegeven hebben we niet allemaal bezocht, ook omdat het soms te druk was of geen lekker weer. Oh en bij Dalsnibba hadden we helaas geen waaaaaanzinning uitzicht want het was enorm mistig… maar daar hebben we samen ontzettend om kunnen lachen. Gelukkig hadden we lager in het gebied wel een mooi uitzicht op Geiranger fjorden. We gaan nu ontzettend nagenieten van deze vakantie, met een fotoboek vol prachtige herinneringen.

Vriendelijke groet,
Iris en Auke